bu konu daa mı devam ediyor. kapatıp yatın bilgisayarınızı iki de bi civic vtec mtec görünüp duruyor aşada
Abi sizin tayfa çok tehlikeli hele adana felan hiç bulaşılmaz yani adamı yerler. :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:24 ----------
Vuuuuuuuutututututututu :queen:
Bu adamlar yuruyen mermi gibi :mrgreen:
Sen hondacilara dissmi attin basina cok buyuk bela aldinbu konu daa mı devam ediyor. kapatıp yatın bilgisayarınızı iki de bi civic vtec mtec görünüp duruyor aşada
Sen hondacilara dissmi attin basina cok buyuk bela aldinbaskan kendi aramizda muhabbet ediyoruz be,kime zararimiz varki
![]()
Sen hondacilara dissmi attin basina cok buyuk bela aldinbaskan kendi aramizda muhabbet ediyoruz be,kime zararimiz varki
![]()
Abi sorma yav,sahsen ben motosiklete baslamayi istiyorum ama bu 7 yasindan beri araba sevdalisi oldugumu degistirmiyo. Duman grubu sarkisinida yapmis;kim laf yapıyo lan... AP2 yi kapıp geliyom hemen alıp geliyom hemen:mrgreen: şaka bi tarafa bu forumda böyle bir başlığa ihtiyaç varmış hakkaten
kim laf yapıyo lan... AP2 yi kapıp geliyom hemen alıp geliyom hemen:mrgreen: şaka bi tarafa bu forumda böyle bir başlığa ihtiyaç varmış hakkaten
O dediğin susturuculu warex bırakınca cızzz diye ötüyor.![]()
Ya warex dediğim orjinal hks gibi değil tabi onun çakması tip olarak diyorum monza,magnum vs gibi birşey.
Magnum olabilir abi 106 gti ve hondalarin vazgecilmezi![]()
Aynen onlar allahın emribirde hava filtresi sislere xenon tamam en kral araba işte
![]()
Beyler deli gibi bmw 3 serisini araştırıyorum birşey takıldı kafama.Bmw 3 serisinin(2006-2011) periyodik bakım aralığı 30bin km :hmy:: nasıl bu kadar uzun olabiliyor hangi yağ 30bin dayanıyor veya hava filtresi ne hale geliyor 30bin de merak ediyorum birde ilk bakım diye birşey de yok ve buna rağmen motor ömrü uzun vs. deniliyor,beni bi aydınlatın canlarım
![]()
Kasa kodu neydi onlarin,e90 di sanirim dimi? Pek bi bilgim yok o kasalarla ilgili ama bi bakayim,bilgi bulabilirsem yazayim burayada. Bu arada 320d bakmani tavsiye ederim,canavar gibi araba.
Editleyemedim suresi dolmus,buraya yazayim. hangi yagi koyduklarini buldum,soyle bir alinti yapayim ozaman. "Yağ olarak 6 lt yağ alıyor.
İlk bakımda yağ olarak Castrol slx prof. LL04 5w-30
İkinci bakımda Edge Prof. LL04 5w-30 olarak gözüküyor." Bu arada kullanicilar bakimlarin daha cok kullanma stili ve aracin kullanildigi yol,trafik durumuyla alakali oldugunu soyluyolar. 24.000km de bakima gidende var 30.000km de bakima gidende.
Edit:320d ile 10 litre yakanda varmis,ona gore baskan :bounce:
Aahhaahah aynı yerleri okumuşuz bende okudumAynen o konuda rahatladım gibi çünkü araba kendi karar veriyor bakım zamanını aynı zamanda balata vs yide söylüyor ama bakalım yürütme maliyeti(bakım,mtv,sigorta,kasko) bana bir gömlek büyük kalıyor malesef o yüzden yukarıda yazdığımı yapmayı planlıyorum.Sağol bilgilendirdiğin için.
Edit:her yeni modelde tüketim azalıyormuş şuanda en az yakan f30 184 lük olan model,clio tarzı birşey alıp iki sene sonra(tabii ozamanki duruma göre) f30 a geçmek daha mantıklı geliyor.