Merhaba arkadaşlar,yaşım 43, nasıl oldu nerden geldi bilmiyorum ama hiç aklımda yokken bir anda bir chopper/cruiser sevdasına düştüm,araştır, bak et derken doğal olarak forumu keşfettim,kısa önce de üye oldum. Çok sayfalar, çok fikirler okudum ama okudukça kafam allak bullak oldu. Öncelikle gençlik yıllarımda 2-3 yıl kullandığım honda c70/c90 lardan başka iki teker tecrübem yok.Haliyle başlangıç motorum olacak. Kendimce 250 cc bir motorla başlarım diye düşünüyordum hatta gv250, daystar, sonra çinlilerden skygo,ramzey qm vb.türevlerine baktım. Ama karar veremiyorum çünkü çevremdeki bir grup sıfır motor alma öğrenme amaçlı ikinci el ile başla diye tavsiye verirken bir grupta bu tip motorlar şehir içinde düşük devirlerde kullanımı zor olur başlangıç için cbf 150 vb. bir motorla başla, bir 5-10 bin km. yap ondan sonra istediğin tarza geçersin diyorlar. Nihayetinde ben sizlerinde fikirlerinizi almak istedim. Ne yapmalıyım ?
Merhaba arkadaşlar,yaşım 43, nasıl oldu nerden geldi bilmiyorum ama hiç aklımda yokken bir anda bir chopper/cruiser sevdasına düştüm,araştır, bak et derken doğal olarak forumu keşfettim,kısa önce de üye oldum. Çok sayfalar, çok fikirler okudum ama okudukça kafam allak bullak oldu. Öncelikle gençlik yıllarımda 2-3 yıl kullandığım honda c70/c90 lardan başka iki teker tecrübem yok.Haliyle başlangıç motorum olacak. Kendimce 250 cc bir motorla başlarım diye düşünüyordum hatta gv250, daystar, sonra çinlilerden skygo,ramzey qm vb.türevlerine baktım. Ama karar veremiyorum çünkü çevremdeki bir grup sıfır motor alma öğrenme amaçlı ikinci el ile başla diye tavsiye verirken bir grupta bu tip motorlar şehir içinde düşük devirlerde kullanımı zor olur başlangıç için cbf 150 vb. bir motorla başla, bir 5-10 bin km. yap ondan sonra istediğin tarza geçersin diyorlar. Nihayetinde ben sizlerinde fikirlerinizi almak istedim. Ne yapmalıyım ?
Arkadaşlar İzmir'de senetle satış yapan bayii var mı bildiğiniz ?
Çalışkan galeri, ugurlu eller . genelde çin malı satıyorlar ve spotçu tarzı tv beyaz eşya telefon satan yerler satıyor.
Peşin fiyatının nerdeyse abartmıyorum 2 katı satanlar var kesınlıkle mantıklı degil. kredi çekse insan o kadar faiz yemez.
Bu arada hatırlayamıyorum ama googledan araştırma yaparsanız istanbulda 2nci el senetle satış yapan galeriler vardı. Japon ve büyük cc dahil.
Değerli İzmir MT üyeleri. Pazartesi günü başlayacak ve iki hafta süreyle Gaziemir'de devam edecek kurs için İzmir'de bulunacağım. Durumu müsait olan Gaziemir'e yakın üyelerimiz ile tanışmak isterim. İyi günler.
Arkadaşlar İzmir'de eğitim için en iyi yer neresidir? Nereleri tavsiye edersiniz? Buraya yazmayı uygun gördüm, yanlış olduysa kusuruma bakmayın.
Ben Art Moto Akademi'den eğitim aldım, çok da memnun kaldım. Size de öneririm.
Saygılarımla.
Hocam bilgi için teşekkür ederim öncelikle. Art Moto Akademi ismine forumda birkaç defa denk geldim eğitim konularında fakat neredeyse hiç bilgi verilmemiş hakkında. Biraz anlatır mısınız? Kendi motorumuzla mı veriyorlar yoksa onlara ait motorlarla mı? Kaç saatlik bir eğitim söz konusu? Sakıncası yoksa fiyat hakkında bir şeyler söyleyebilir misiniz? Teşekkür ederim şimdiden.