AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

Arkadaşlar birisi artik başlıktaki eldiven hakkında bilgi verse burda kasılmasam :D

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
Bende bu led kedi gözünden aldım tavsiye ederim. Motorunuzdaki kedi gözü ile aynı boyuttadır söküp bunu takabilirsiniz kablosunu stop lambasına bağladım. Sipariş verirken not olarak ne renk istediğinizi yazmayı unutmayın.

http://www.aliexpress.com/item/RED-Lens-Rectangle-Red-LED-Reflectors-Brake-Light-for-Universal-Motorcycle-car-truck-high-performance/1820543812.html

Ayrıca şu modülden alıp frene yapınca kedi gözünün yanıp sönecek hale getirmeyi düşünüyorum.

http://www.aliexpress.com/item/Flash-Strobe-Controller-Flasher-Module-for-LED-Brake-Stop-Light-Lamp/1883733775.html
o parçayı beklemek yerine...
parçacıdan en ucuz sinyal flaşörünü alıp taksanız o da aynı görevi görür sanırım...
en hızlı devreyi açıp kapatan bir flaşör alsanız yeterli...
aha ben de o lambadan sipariş veriyorum... aynı böyle yapacağım...:cat:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Aliexpressi gercekten tavsiye ediyor musunuz deri mont almayi dusundum ordan fiyatlari iyi gbi ama mont alan oldu mu hic ? Gerci okudum yazilanlarin cogunu tavsiye eden arkadalar var ama suan tavsiye ediyor musunz :) simdiden tesekkurler herkese

ben 50dolarlık olanından aldım aşağı yukarı aynı eldiven,kullanılan deri gerçek deri değil pek güven vermedi bana,avuç içi kısmı,çabuk aşınacak gibi çok yumuşak ama görsellik ve eldivenin üst kısmındaki korumalar yeterli görünüyor,bilek korumasıda güzel ben genelde m kullanırım m sipariş verdim ve elime tam oldu memnunum.fiyat olarak bence uygun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dostum ürün açıklamasındaki resimlerde parmaktan sonra bi sürü dikiş ve kumaş fazlalığı görünüyor. Sana sorum sen eldiveni taktığında parmağının ucunda kumaş birikmesi oluyor mu ? Benim çok rahatsız olduğum bir durum bu çünkü.

Motosikleti
'13 Inazuma
ayın 17sine kadar alışveriş yapmayın. bunların yeniyıl tatili var. kargo sıkıntılı olur.

Dün sayfanın başlarındaki çakar lamba, tank ped ve bir iki ürünü sipariş verdim. Onlar gelirse cidden çoğu ürünlerimi bu siteden temin ederim. Gelmezse para yalan mı olacak yoksa iade mi edilecek ?

Dün sayfanın başlarındaki çakar lamba, tank ped ve bir iki ürünü sipariş verdim. Onlar gelirse cidden çoğu ürünlerimi bu siteden temin ederim. Gelmezse para yalan mı olacak yoksa iade mi edilecek ?

Geç te olsa gelir. Gelmezse satıcıya mesaj yazar durumu bildirirsin paran yalan olmaz.
Sadece mont pantolon saat gibi ürünleri alırken resim yanıltıcı olabilir, dikkati olmak gerek.

arkadaşlar 2 ay önce sipariş etmiş olduğum ürün elime ulaşmadı Süresinin dolmasına 1 gün 20 saat kaldı bu adımda ne yapmalıyım tracking number ı ptt den takip edemiyorum.

tracking number :70228922994

Bu durumdayken mağdur olmamak için adım adım ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmisiniz.

arkadaşlar 2 ay önce sipariş etmiş olduğum ürün elime ulaşmadı Süresinin dolmasına 1 gün 20 saat kaldı bu adımda ne yapmalıyım tracking number ı ptt den takip edemiyorum.

tracking number :70228922994

Bu durumdayken mağdur olmamak için adım adım ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmisiniz.

[url]http://i.hizliresim.com/L191kj.jpg[/url]

satıcıyla iletişime geç eğer cevap vermez ise ürününe 1 yıldız veririm yazınca hemen dönüş yapıyorlar
baktın süre çok az kaldı open dispute aç eğer hiçbirsey yapmazsan para onayı otomatik yapılır

fiyatı düşük olan kargoları hiçbir şekilde takip edemezsin çünkü bu ürünler ya gemi yoluyla ya da hava yoluyla takipsiz kargo ile gelir ama illa ki gelir

Resmini gönderdiğin sayfanın altında mesaj penceresi var. Oradan satıcıya ürün gelmediği için süre uzatımı istediğini acilen yaz.
Cevap vermezse veya süreyi uzatmazsa süre bitmeden dispute aç ve ürünün gelmediğini yaz.
Büyük ihtimalle satıcı süreyi dispute açmadan uzatacaktır.

Dostum ürün açıklamasındaki resimlerde parmaktan sonra bi sürü dikiş ve kumaş fazlalığı görünüyor. Sana sorum sen eldiveni taktığında parmağının ucunda kumaş birikmesi oluyor mu ? Benim çok rahatsız olduğum bir durum bu çünkü.

Öyke bir durum olmadı bende parmaklarımın ucunda çok hafif bir boşluk var ama sonuna kadar parmağımı ittirdiğimde de rahatsız edici bir şey yok.

Aliexpressi gercekten tavsiye ediyor musunuz deri mont almayi dusundum ordan fiyatlari iyi gbi ama mont alan oldu mu hic ? Gerci okudum yazilanlarin cogunu tavsiye eden arkadalar var ama suan tavsiye ediyor musunz :) simdiden tesekkurler herkese

ben aldim bedeni olmadi ve cok pismanim cope attim parami mont alinmaz ordan :)

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
malum eldivenler çinden geldiği için xl bile küçük geliyor zaten ellerim büyük bedenler de küçük olunca böyle

abicim boşuna çini bekleme...
kappa moto marka kışlık eldivenler var...
ben ankaradan 80 e aldım... çok çok memnunum...tavsiye ederim...

60 den fazla ürün aldım, 45-46 tanesi geldi, 3-4 tanesi postada kayboldu. 10 kadarı da yolda geliyor.
aldığım ürünler 0,30-10 dolar arasında, süresi içerisinde teslim almazsan paranı direk iade ediyor Aliexpres.
2 alışverişimden memnun kalmadım; birincisi alarmlı disk kilidi idi. ürün çalışıyor ancak vida yataklarının çatlak olduğunu gördüm.
ikincisi; değişik wattlarda 15 kadar led ampul aldım. belirtilen kalitede ve ışık şiddetinde değildi.
her iki alışverişte de open dispute ( para iadesi) açıp resimlerini ve videolarını yükledim.
kargo parasını karşılarsanız ürünleri gönderirim dedim. bizde kargo parası ürününden fazla olduğu için ürünler bende kaldı ve tam para iadesi aldım.
adamlar 5 yıldızlı yorum hastası, çünkü alışverişlerde en önemli kıstas yapılan yorumlar. iade yapmazsanız 1 yıldız verir her platformda sizin kötü bir satıcı olduğunuzu yazarım dedinizmi hemen open disputeyi kabul ediyorlar. Aliexpress te para iadesi yapıyor.
bir başka konu baktığınız her ürünün altında 30-39-45-60 gün gibi maximum kargo süresi yazar. en uzun kargo süresi 60 gündür. aldığınız üründe maximum kargo süresi diyelim 45 gün, satıcı ürünü kargoladıktan sonra 46 gün isterseniz direk open dispute açarsanız 8-10 gün içerisinde paranız hesabınızda olur.
bu durum Aliexpressin garantisi altındadır.
aldığınız ürün kargolanmadan satışı iptal ederseniz yine paranız hesabınıza yatar.
adamlar 30 sentlik ürünü bedavaya gönderiyor, inanılır gibi değil.
çinden mal alacaksanız sabırlı olacaksınız, bazı kargolar malezya, singapur, isviçre vs. üzerinden Türkiyeye geliyor. bu nedenle kargo süresi belli olmuyor.
aynı gün yola çıkan iki paketten birisi 20 günde, diğeri 2,5 ayda geliyor.

Gearbest'ten bir aksiyon kamerası (50 USD) bir de araç içi kamera (40 USD)aldım. birisi 1,5 ayda diğeri 2 ayda geldi. son aldığım kol saati 3 aya yaklaştı haber yok. 7-8 mesaj attım, çinlilerin yeni yıl tatili 15 gün gibi, bu arada her yer kapalı olduğu için son mesajıma cevap vermediler. bu arada aldığım ürünün fiyatı düşmüş aradaki farkı iade edin deyince adamlar utandı.
aynı saatten bir tane daha ücretsiz gönderelim dediler.
Gearbest'te standart kargo süresi 120 gün. işlemler Aliexrpressten daha zor.
bence Aliexpresi tercih edin her şey şeffaf ve çözüm daha kolay.
pahalı bir ürün alırsanız kargo izleme numarasını genelde verirler, kargo size ulaşıncaya kadar takip edebilirsiniz. eğer verilmiyorsa siz 1,5-2 dolar gibi fark ödeyip alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar