@fatih ; benim servisim Maltepe'de, Maltepe motor diye ararırsan çıkar. Her servisin kendine has avantaj ve dezavantajları var, genelde elektrik işi sevmezler, elektrik işleri için Bostancı sanayide bir usta var, ben gitmedim ama giden arkadaşlar memnun. Senin fren olayın servis işi ama elektrikçi işi değil.
@sanlı ; ilandaki motor temiz görünüyor. Videoda bir custom bobber modifikasyon var. Mono sele, çantalar sökülmüş, arka çamurluk kesik. Şahsen arka çamurluğu kestirmeni önermem. O iş kuru ve çamursuz ortamlarda iyidir, bizim ülkede kaskına kadar sırtın çamur olur.
Tek silindir ve 13 beygir bir motor SL200. Performans sürüşü yapacağım diye zorlamazsan 90-100 km/h ile durmadan 1,5-2 saat gidersin. Benim yazın max tek seferde yolum 245 km. 4 günde 2.500 km gezdim problemsiz. Birkaç sayfa öncesinde de kış yolculuğumuz var. @ghost ile birlikte geçen hafta sonu, yağmur, kar, rüzgar, çamur, soğuk 4 mola ile Eskişehir'den geldik. Molalar bizim dinlenme ve ısınmamız içindi. Ben aynı yolu tek mola ile gittim...