Ankarada Turluyoruz Duyurulur!

Herkese Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle motoru aldığımdan beri forumu kullanmama rağmen ilk defa foto atmanın heyecanını yaşıyorum :queen:

Ankara Batıkent'te yaşıyorum ve karşı sitede de arkadaşım Gökhan Abi oturuyor, havalar güzel oldukça fırsat buldukça çıkıp dolaşıyoruz, turluyoruz, gazlıyoruz. Bu güzel pazar gününün bir kaç karesini sizle paylaşmak istiyorum, bize katılmak isteyen arkadaşlar varsa memnun oluruz :) Herkese iyi sürüşler.

Ben-Gökhan Abi-R25'im :)- Gökhan Abi'nin Ninja'sı

iyi gezmeler cok dikkat edin . bu arada bi hafta cumaya kadar havalar guzel ve gunesli iyi degerlendirmek lazim :)

Teşekkürler :) bugün de çıktım,bu sefer yanlızdım güzel havaları değerlendiriyorum :D

Motosikleti
versys 650 #herşeydenbiraz
[url]http://i.hizliresim.com/knl0yW.jpg[/url]

Motorunuzu yeni gibi hissedeceksiniz !!! :santa:
Ankara da havalar iyi olsa da erken ve geç saatlerde donma olabilir ayrıca viyadüklerde kuzeye kalan taraflarda ve su akıntılarına dikkat lütfen.

Son düzenleme:
Batıkent mi, neresi ? Ben de Batıkent'te oturuyorum hocam, müsait bir gün görüşelim :)

Hocam bu gökhan abi öğretmenmi yav çok benziyorda ayaşta okurken görüyodum durakta okul değiştirdimde gerçi şuan çok benziyor bi soruyum dedim.

Dilerseniz grubumuza katılabilirsiniz arkadaşlar. Aktif olarak 7-8 kişi takılıyoruz pasiflerle dahil 20 küsür katılımcımız var. Sizde katılabilrsiniz memnun oluruz :)

ben de katılmak isterim size arkadaşlar. fakat benim motorla yetişemem:) size motoru büyütünce takılayım inşallah

Foruma 2-3 günde bir girdiğimden böyle bir toplu cevap yapayım dedim :)

Batıkent mi, neresi ? Ben de Batıkent'te oturuyorum hocam, müsait bir gün görüşelim :)

İnönü Mahallesindeyiz, bi 10 gün kadar şehir dışında olacağım geldiğimde görüşelim bir sürüş organize edelim, arkadaş olarak ekler ordan yazarım :)

Hocam bu gökhan abi öğretmenmi yav çok benziyorda ayaşta okurken görüyodum durakta okul değiştirdimde gerçi şuan çok benziyor bi soruyum dedim.

Evet kendisi ayaşta görev yapıyor öğretmen olarak :)

Dilerseniz grubumuza katılabilirsiniz arkadaşlar. Aktif olarak 7-8 kişi takılıyoruz pasiflerle dahil 20 küsür katılımcımız var. Sizde katılabilrsiniz memnun oluruz :)

Tabi neden olmasın nasıl haberdar olabiliriz turlardan ?

Motor alınca bende katılmak isterim. Kazasız sürüşler..

Bekleriz, teşekkürler :)

ben de katılmak isterim size arkadaşlar. fakat benim motorla yetişemem:) size motoru büyütünce takılayım inşallah

Estağfurullah hocam, zaten trafik kuralları içerisinde seyrediyoruz o yüzden sorun olmaz siz katılmak istedikten sonra :)

Telefon numaralarınızı özelden atabilirsiniz. Whatsapp grubumuz üzerinden haberlesiyoruz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar