Yamaha XJ6 VS MT 07 Mini Test Sürüşü Ve Karşılaştırması

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yapımda yönetimde kamera arkasında ve konuşmacılar erman yaman irfan çalışkan kerim dağlı doğukan balcı ya teşekkür ediyorum.

Her iki motorda kapımın önünde :)

Uzun yol kesinlikle XJ6
Başka bariz bir artısı yok zaten XJ6 nın MT7 ye göre.

Şehir içi, teker, kıvraklık, apaçilik, frenaj, depar, kalkış, tork, eğlence = MT7

Uzun yola gidilmez mi MT7 ile ?
Gidersin ama virajlarda ve rüzgardan pert olursun. Boyun kasların kopacak gibi ağrır.

Yakıt aynı, son sürat aynı..

Başarılı bir değerleme olmuş. Feyz alalım. Devamı gelsin karşılaştırmaların sn. Barodi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Full amatörler test adi altinda kendilerinj rezil etmisler, siz kimsiniz test yapmak kim? Ne kadar tecrubeniz var? Kac yuzbin km? Kac 10 yil? Kac motosiklet? Kac pist gunu? Kac resmi yaris?

Siz kimsiniz kisaca? Test yapiyorsunuz.
Olsa olsa eylence bu sizunki.

Mt07 de gazi acinca cok hizlaniyor, korkutuyor denen adamin tecrubesi nedir :mrgreen:

Full amatörler test adi altinda kendilerinj rezil etmisler, siz kimsiniz test yapmak kim? Ne kadar tecrubeniz var? Kac yuzbin km? Kac 10 yil? Kac motosiklet? Kac pist gunu? Kac resmi yaris?

Siz kimsiniz kisaca? Test yapiyorsunuz.
Olsa olsa eylence bu sizunki.

Mt07 de gazi acinca cok hizlaniyor, korkutuyor denen adamin tecrubesi nedir :mrgreen:

Test etmek sadece ustalara ait bir durummuki. Tecrübe ile test etmenin arasında fark var.test etmek için tecrübe ne alaka.
İnsan almak istediği motoru test eder. Giyeceği elbiseyi test eder. Ozaman mankenmi olmalıyız ?10 yıllık manken tecrübesi olanmi elbise test edebilir?

Test etmek sadece ustalara ait bir durummuki. Tecrübe ile test etmenin arasında fark var.test etmek için tecrübe ne alaka.
İnsan almak istediği motoru test eder. Giyeceği elbiseyi test eder. Ozaman mankenmi olmalıyız ?10 yıllık manken tecrübesi olanmi elbise test edebilir?

adam troll doğmuş zaten, yorum yazmakla yorulma abi

Işi gücü boş yapmak olan, kimse dinlemediği için egolarını Tatmin edemeyip saldırganlaşan, devamlı hakaret etmekten çekinmeyen muhtemelen gerçek hayatta da kimsenin bi yerine takmadığı boş bir kişinin yorumları..

valla kuzenimde mt07 ve bir arkadaşında vardı gidişi kalıkışı ara hızlanmalarında cok fark vardi arabayla ben yetişememiştim arkalarından ama mt07 daha güçlü gibi görünüyordu eline sağlık abi bu arada :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
:queen:

Tamam tamam sustum, troll bir yanada, emeginize saglik, amatorce olsada, bir yerlerden baslamak lazim.
Cok takildigim kardesim var sitede, birazda onune gelen bir acayip konu atinca ortaya ceneme hakim olamiyorum. Kusmak istiyorum icimdekileri,

Bir izmir MT gunune gelicem kismetse, tanisir kaynasiriz :cat:

Mt 07 değilde XVS 700 olsa işte o zaman değişirim XJ6 ya..

ne zaman gelecek artık bu alet eli kulağında ...

79813-1000x520.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar