Sevgiliye Hediye ve 14 Şubat Sürpriz Olarak Planınızda Neler Var ?

Değerli forum üyeleri herkese iyi günler :)
Malum 14 şubat yaklaştı daha önceden kız arkadaşıma alacağım kask için konu açmıştım.
Bu aralar biraz durumum kısıtlı ve yaza kadar kız arkadaşım idarelik LS2 FF352 Kask siparişi verdim. (Evet bu konularda idarelik birşey yapmamak lazım ama durum ortada)
Aslında kaskı şimdi almayacaktım ama 14 şubat hediyesi aklıma tek bu geldi :mrgreen:

14 Şubat Pazar gününe denk geliyor. Ve kız arkadaşımla Samsundan - Sinop'a gezi düzenlemek istiyorum. Güzel bir gün olacağını düşünüyorum eğer geziye çıkarsak fotoğrafları paylaşacağım.

Peki 14 Şubat için sizin planlarınız da neler var acaba :) İyi günler

Geçen sene çeyrek altın almıştım. Bu sene yarım alırım. Devir yatırım devri.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
3 sene önce sevgilim vardı ilk kez bir 14 şubatta kız arkadaşım ile giricem dedim kız o gün terk etti beni 13 şubatta nolurdu 1 gün daha sevgili kalsaydın ...

sevmem 14 şubatları

DKN

arrtçı konforu olan bi motor alman en güzel hediye olur

Bende kask alacam sana dedim, kafanda paralarım dedi bana. Okadar karşı yani iki tekere, ama benleyken binmek zorunda :)

Kolye al yoluna bak reis. :) ben daha önce aldım malesef tekrar alamıyorum. :/

Benim tek sevgilim motorum diğerlerinin hepsi gecici benim için ... Düşünsenize motorum bensiz hiç bir yere bile gitmiyor .. Bensiz gece arkadaslariyla çikmiyor ... Ondan daha sadık bir sevgili bulamazdım :queen: Bu sebeple bu 14 şubatta ona 1 kutu Motul C4 ile 1L motul 5100 10w40 alıcam :thumleft:

Daha çok sevgili değilde eşime,hayat arkadaşıma,can yoldaşıma uzun süredir motor isteyip duruyordu boydan dolayı msx ve pony 100 arasında gidip duruyorken motoran crazy 125 diğer ikisindende daha güzel oldu ve onu almaya karar verdik 14 şubata denk geldi :)
QZq2v3.png
[/url][/IMG]

Biz karsiyiz 14 subata gerek yok yani gosteris icin para harcamaya nisanlim zaten hic sevmez oyle fuzuli gosteris icin harcanan paraya yazik diyor hakli da cunku birsey alinacaksa insan baskasi icin degil sevdigi icin almali,baska zamanlarda zaten elimden geldigince ihtiyaclari dogrultusunda hediye aliyorum mutlu etmeye ozen gosteriyorum.kutlayanlara da birsey diyemem herkesin ozgur iradesi sonucta.

Vallahi ben öne metzeller ME22 lastik alıp, çıkan ön lastiği arkaya takıp, olan arka lastiğide yarılana kadar yakmayı düşünüyorum.::gleam::

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bu sevgililer gününde sevgilinize çok özel bir hediye verin;Onun motosikletinin zorunlu trafik sigortasını yaptırın.Tek taştan daha çok sevinir.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne alırsanız alın kredi kartına taksit yaptırmayın , 6 ay sonra elinde ekstre ile kalırsın sonra :mrgreen:

Benim koca öyle şeylere karşı. Sadece doğum günü ve kendi evlilik yıldönümümüzü kutlarız. Özel birşey yapmayacağız.

Biz karsiyiz 14 subata gerek yok yani gosteris icin para harcamaya nisanlim zaten hic sevmez oyle fuzuli gosteris icin harcanan paraya yazik diyor hakli da cunku birsey alinacaksa insan baskasi icin degil sevdigi icin almali,baska zamanlarda zaten elimden geldigince ihtiyaclari dogrultusunda hediye aliyorum mutlu etmeye ozen gosteriyorum.kutlayanlara da birsey diyemem herkesin ozgur iradesi sonucta.

Bi kadın sevgililer günü hediyeleşmesine fuzuli dedi, sen de inandın mı?

Bu kismet olursa nisanlim ile 4 sene universitede nisan oncesi, 2 sene de nisanlilik donemi 6 7 senelik tanisikligimiz var daha bi kere bunun lafini ettigini gormedim duymadim. Anlayisli sagolsun ;) zaten bir hanimefendinin yada beyfendinin illa da hediye hediye diye cemkirmesi komik geliyor bana. Hediye icinizden gelmeli zorunluluktan degil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar