Yeni kaskım MT REVENGE

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ls2 ff396 faciasından sonra kask arayışındaydım ls2 kasklardan en sessizi ff351 di kullandığım kasklar ls2 ff370 kafama oturmadı ve ses sorunluydu sattım ve ff396 pulsar ı satarken hediye ettim satsaydım rahatsız olurdum çünkü kusurlu bir model sakın almayın dehşet gürültülü uzunyola çıkmaz isem kullandığım pıratik nispeten sessiz katlanılabilir olan grex 9.1 nolan ın alt markası çene açılır olduğu için çok kullanışlı mt ye gelir isek 40kmh ye kadar ses yok 130kmh da dahi daha yüksekte deneme şansım olmadı ses makul bir seviyede bu kaskı benimgibi ses ile sorunu olup makul bir bütçe ile kask arayanlara tavsiye ederim daha az bütçesi olanlara ls2 ff351 beni rahatlık ve ses konusunda şaşırtan ls2 nin daha pahalı kasklarını almama sebeb olan kask umarım kask seçiminize yardımcı olmuşumdur .birde mt kask alırken bir beden büyüğünü tercih edin kask tombul yanaklılara göre yapılmamış.

4kMl7q.jpg
[/url][/IMG]

rV29qP.jpg
[/url][/IMG]

poWEqJ.jpg
[/url][/IMG]

zVBnRO.jpg
[/url][/IMG]

poWEYq.jpg
[/url][/IMG]

zVBnE9.jpg
[/url][/IMG]

vLpZQD.jpg
[/url][/IMG]

EqR3bD.jpg
[/url][/IMG]

Motosikleti
BWS 100
Hayırlı olsun rengi iyimiş.
Bende de eski ls2 ff350 vardı, o zaman için iyi geliyordu.
Arkadaşım mt revenge aldı bayağı iyidi onun ki, iyi olduğunu belirtiyordu da kendisi. Sonra motosikleti değiştirince bende kaskı değiştirdim ls2 6 yılını doldurmuştu biliyorum biraz fazla:), MT blade aldım bayağı güzel rahat, güneş vizörlü falan ama tek sıkıntım, kaskın mat siyah olması. Şu günlerde motosikleti kullanmadığım için problem yok ama. Diğer sezona bir çare düşünmem lazım yoksa yanıyor kask.

Hayırlı olsun tekrardan o yüzden dedim rengi iyimiş diye. Birde o çenealtı perde çok iyi birşey, eski ls2 de yoktu, büyük nimetmiş sonradan anladım.
Kazasız belasız.

Motosikleti
Dominar 250
4 seneden beri kullanıyorum ama ses konusunda sana katılmıyorum
collage_zpsbzoqt7kr.jpg
[/url][/IMG]

Bendeki kaskın birebir aynısı , ben de çok memnunum ses için de kulak tıpası kullanacaksınız arkadaşlar rüzgar her kaskta var. Bir de üst ve çene havalandırmalar kapalı onları da açmayı düşünebilirsiniz. :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
400tl den yüksek fiyatlı bir kaskım olmadı kaskı aldığım gibi kemerburgaz a doğru giderim kimseyi yanıltmak istemem denediğim kasklar içinde parasını gerçekten hak ediyor fatih bey sizin kaskta kafa yapınız itibarıyla ses yapabilir ama denedim gerçekten sessiz bir kask illaki rüzgar sesi alıyor ama rahatlıkla katlanılabiliyor ses konusunda başarılı uzunyola gidiliyor kulak tıkacını denedim ama bu kaskta gereksinim duymadım buda kullanmış olduğum kaslar.
vLpjnD.jpg
[/url][/IMG]

0kBEDD.jpg
[/url][/IMG]

5kQDYq.jpg
[/url][/IMG]

XoXP96.jpg
[/url][/IMG]

MT BLADE SV RACELINE aldım birkaç gün önce fiyat kategorisinin çok üstünde bir kask. ses olarak LS2 le kıyaslanamaz diyorum.

Merhaba bende bu kasktan almayı düşünüyorum. İlk defa kask alıcam ve beden konusunda kararsız kaldım kafamı ölçtüm 55 cm geldi s mi yoksa bir beden büyük m mi alsam ? Siz bir beden büyük mü aldınız ? kaskınızın bedeni nedir ? kask kafanıza tam oturuyor mu ? Biraz fazla soru sordum ama kusura bakmayın şimdiden teşekkürler.

Çorum İl Temsilcisi
Bende Dün akşam MT blade raceline kask sipariş ettim. buradaki bayii'de 230 tl etiket fiyatı vardı sana 290 olur dedi :farao: . internet piyasası 250 tl idi n11 de 180 tl ye buldum ürünü sakarya adapazarından. aradım siparişi veriyorum s beden gönderin dedim sağolsunlar göndermişler

kask bu hocam:

Bu arada kask kafama tam oturdu gözlüğü oturtamadım :queen:

Normal bedeni mi aldın yoksa bir beden büyük mü ? Pedler açılma yaptı mı ?

Bende Dün akşam MT blade raceline kask sipariş ettim. buradaki bayii'de 230 tl etiket fiyatı vardı sana 290 olur dedi :farao: . internet piyasası 250 tl idi n11 de 180 tl ye buldum ürünü sakarya adapazarından. aradım siparişi veriyorum s beden gönderin dedim sağolsunlar göndermişler

kask bu hocam:
[url]http://i.hizliresim.com/a2WjW7.jpg[/url]

Bu arada kask kafama tam oturdu gözlüğü oturtamadım :queen:
[url]http://i.hizliresim.com/NrP3PQ.jpg[/url]

takıp çıkartırken sıkıntı oluyo mu ?

2 haftadır kullanıyorum revenge modelini bence tam anlamıyla bi f/p ürünü. Kesinlikle ederinin çok altında bir fiyata satılıyor.rüzgar demiş herkes bence fazla abartılmış ben rüzgardan hiç rahatsız olmadım. Fakat geceleri hava iyice soğuyunca vizör başlıyor buğu yapmaya. Bunada en basit çözüm olarak vizörü sadece bir tık açmanız yetiyor hemen kalkıyor buğu.
Kısaca bu fiyata alınır mı diye soranlara kesinlikle evet derim.

Hayırlı olsun da durup fotoğraf çektiğin yer çok sakat, Allah korusun daha güvenli yerler seç.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun Mt raceline kullanıyorum çok rahat ettim ama ıslık gibi bir ses çıkarıyor birde 10 15 km hızla düştüğümde sağ arkadan kafayı vurdum nereye vurduğumu bilmiorum ama o kısım çöktü bana güvenilir gelmedi şimdi bu kaskla gezmeye korkarım yine sorun ara dur bütçeye göre bir kask.

Motoru alırken bir LS2 (F351 di yanılmıyorsam) kask aldım..İlk motor-ilk kask-ilk mont-ilk heyecan vs :) XXL di. Bir süre sonra bol mu bu acaba falan derken yeni kaska yeşillendim..
İnternetten de almayayım dedim, fuarı bekledim (2015). XL bana olur mu falan derken, fuarda denedim, xl vardı en büyük.. hani tabiri caizse cuk oturdu.. Ve cidden çok beğendim.. Zaten bütçe 250-300 max, Nitro Aikido ve MT Revange arasındaydım.. Fuarda Nitro ya yoktu ya ben görmedim.
Neyse, o hevesle motora bincem kaskı taktım, bi 40 dk kadar yol yaptım.. Allahım beynimin ta içini oyuyorlar resmen.. böyle bir sıkma yok..
Şimdi fuardaki tabiki çok denendi açıldı falan da , açılmışıyla sıfırı arasında bu kadar fark olması normal mi sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar