AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

En kötü soğuktan korur. Ben venom mafsallı aldım, kola şişesi plastiğinden biraz daha sağlam malzemeye sahip, çok bir koruma sağlayacağını sanmıyorum ama soğuktan koruyor.

Motosikleti
600RR
Aliexpress te paypal yok. Doğru bilgi vermiş.
Kredi kartı , webmoney westernunion i Alipay vs.

Ben bugüne kadar aliexpressten hep kredi kartı ile alışveriş yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Gelmeyen üründe iademide aldım isterseniz enpara vs. gibi kartlarlada yapabilirsiniz.

Paypal geçenler
gearbest , miniinthebox, lightinthebox ,dx.com , buyincoins , focalprice , ebay . Bu sitelerden de ben veya en az bir arkadaşım alışveriş yapmıştır :)

abi şakamısınız siz paypal var ama maestro seçeneğine tıklayın hertürlü oluyor:wiinkk:

İyi günler ben aliexpressden eldiven vs alıcam fakat hiç biri 75euroyu ve 75 doları geçmiyo ama hepsinin toplamı geçiyo sıkıntı cıkarmı hepsini farklı satıcılardan alacağım 5-10 parça bişey toplam 150 doalr gibi bişey gümrüğe takılırmı takılırsa napacağım

İyi günler ben aliexpressden eldiven vs alıcam fakat hiç biri 75euroyu ve 75 doları geçmiyo ama hepsinin toplamı geçiyo sıkıntı cıkarmı hepsini farklı satıcılardan alacağım 5-10 parça bişey toplam 150 doalr gibi bişey gümrüğe takılırmı takılırsa napacağım

çıkmaz. her biri ayrı satıcılardan alınacağı için ayrı ayrı gönderi yapılacak ve ayrı ayrı faturalanacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
bayram mı seyran mı ne varmış... ayın 15 ine kadar kargoya ürün vermiyorlarmış...
elcik,buf, yag filtre,amortisör keçe,gece sürüş gözlüğü söyledim geldi...
vites göstergesi, fren balataları, hidrolik debriyaj sistemi ve dandik suzuki mont :p da yolda...
daha dogrusu kargoya vermeleri için ayın 15 ini bekliyoruz...

Şu anda çinlilerin yeniyıl kutlaması var. Tatildeler. Birkaç gün sonra siparişleri yollamaya başlarlar

Ooo smart tip. Yakisikli eldiven. Simdiden hayirli olsun. Gelince paylasim yap mutlaka

Siparişi henüz kargoya verilmeden iptal ettim,
Sebebi de GK170 modelinin daha kibar oluşu ve daha çok hoşuma gitmesi,
Uygun fiyata buldum bir tane ama henüz siparişi vermedim,
http://tr.aliexpress.com/store/product/GK170-Racing-off-road-gloves-motorcycle-gloves-outdoor-warm-windproof-gloves-riding-gloves/222698_32594823331.html
Satıcı puanı %96 olumlu, ama bu eldiven için sipariş veren yok bu satıcıdan henüz, kararsız kaldım o yüzden

Fiyatından dolayı tedirgin olmadım değil, orjinal değildir belkide :)
Sen memnunmusun üründen peki?

Ben aldigim urunlerin hicbirini kullanamadım henuz. Turkiyeye gondertiyorum tum urunleri. Satin alirken fotograflara baktigimda 'yooooh hamını yiyiiim böyle eldivende değildir' demiştim. Gelen ürün resimdeki neyse o idi. Teslim alan arkadas derisinin korumasinin falan cok iyi oldugunu söyleyerek, bahçede ot yolacağı gerekçesiyle kendisinede istemişti :)

Ben aldigim urunlerin hicbirini kullanamadım henuz. Turkiyeye gondertiyorum tum urunleri. Satin alirken fotograflara baktigimda 'yooooh hamını yiyiiim böyle eldivende değildir' demiştim. Gelen ürün resimdeki neyse o idi. Teslim alan arkadas derisinin korumasinin falan cok iyi oldugunu söyleyerek, bahçede ot yolacağı gerekçesiyle kendisinede istemişti :)

Ben de eniştelere diyim de inşaatta harç yaparken, tuğla taşırken kullanmak için sipariş versinler :D

Ucuzluktan sony action cam as200 vr (kumandalı gpsli) yakaladım 200 dolara kapattım :D nasıl bu fiyata verdiler anlamadım ama geldim denedim çalışıyor ellaaam :D

Bende bu led kedi gözünden aldım tavsiye ederim. Motorunuzdaki kedi gözü ile aynı boyuttadır söküp bunu takabilirsiniz kablosunu stop lambasına bağladım. Sipariş verirken not olarak ne renk istediğinizi yazmayı unutmayın.

http://www.aliexpress.com/item/RED-Lens-Rectangle-Red-LED-Reflectors-Brake-Light-for-Universal-Motorcycle-car-truck-high-performance/1820543812.html

Ayrıca şu modülden alıp frene yapınca kedi gözünün yanıp sönecek hale getirmeyi düşünüyorum.

http://www.aliexpress.com/item/Flash-Strobe-Controller-Flasher-Module-for-LED-Brake-Stop-Light-Lamp/1883733775.html

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar