Aliexpress te paypal yok. Doğru bilgi vermiş.
Kredi kartı , webmoney westernunion i Alipay vs.
Ben bugüne kadar aliexpressten hep kredi kartı ile alışveriş yaptım. Hiç sorun yaşamadım. Gelmeyen üründe iademide aldım isterseniz enpara vs. gibi kartlarlada yapabilirsiniz.
Paypal geçenler
gearbest , miniinthebox, lightinthebox ,dx.com , buyincoins , focalprice , ebay . Bu sitelerden de ben veya en az bir arkadaşım alışveriş yapmıştır![]()
İyi günler ben aliexpressden eldiven vs alıcam fakat hiç biri 75euroyu ve 75 doları geçmiyo ama hepsinin toplamı geçiyo sıkıntı cıkarmı hepsini farklı satıcılardan alacağım 5-10 parça bişey toplam 150 doalr gibi bişey gümrüğe takılırmı takılırsa napacağım
"Yunusus" kullanıcısının Komine markası hakkındaki olumlu yorumlarını dikkate alarak linkteki eldivenleri sipariş verdim, umarım sağ salim gelir
http://tr.aliexpress.com/item/KOMINE-GK-160-Protect-Leather-Mesh-Motorcycle-Gloves-BRAHMA-Motocross-Racing-Men-Glove/32491394913.html?spm=2114.13010208.99999999.268.2lydwD
"Yunusus" kullanıcısının Komine markası hakkındaki olumlu yorumlarını dikkate alarak linkteki eldivenleri sipariş verdim, umarım sağ salim gelir
http://tr.aliexpress.com/item/KOMINE-GK-160-Protect-Leather-Mesh-Motorcycle-Gloves-BRAHMA-Motocross-Racing-Men-Glove/32491394913.html?spm=2114.13010208.99999999.268.2lydwD
Ooo smart tip. Yakisikli eldiven. Simdiden hayirli olsun. Gelince paylasim yap mutlaka
Ooo smart tip. Yakisikli eldiven. Simdiden hayirli olsun. Gelince paylasim yap mutlaka
Ohaaa fiyata bak. Ben gk170 i 59 dolara almışım
Fiyatından dolayı tedirgin olmadım değil, orjinal değildir belkide
Sen memnunmusun üründen peki?
Ben aldigim urunlerin hicbirini kullanamadım henuz. Turkiyeye gondertiyorum tum urunleri. Satin alirken fotograflara baktigimda 'yooooh hamını yiyiiim böyle eldivende değildir' demiştim. Gelen ürün resimdeki neyse o idi. Teslim alan arkadas derisinin korumasinin falan cok iyi oldugunu söyleyerek, bahçede ot yolacağı gerekçesiyle kendisinede istemişti![]()
Kışlık eldiven lazım XL![]()