Scorpion Riders-Yavaş Kullan Sürekli Kullan (MotoVlog)

Merhabalar arkadaşlar, MotoVlog kanalım olan Scorpion Riders'ın açılışını yaptım ve ilk video yu yükeldim. Motosiklet geçmişimin çok olmamasıyla birlikte merak saldığım, benim için hobi olan motosiklet aşkını sizlerle de paylaşmak istedim. Bu işe girmemde ki asıl sebep, güzel bir ortam oluşturmak ve eğlence dışında bir menfaat ve beklenti içinde olmamak. İlk video ve ilk heyecan, yanlışım ve eksiğim vardır elbette. Bu işe ısındıkça daha aktif ve konuşmalar daha keyifli olacaktır. Havalar ısındıkça küçük geziler, su altı çekimleri ve çeşitli eğlencelikler yapmayı planlıyorum.Tavsiye ve önerilerinizi her zaman yönlendirebilirsiniz. Beğendiğiniz takdir de, takip ve beğenilerinizi bekliyorum.

Motosikletim- Cbf 150
Kamera- Xiaomi Yi
Ses Kayıt- Şimdilik telefondan :)

Video ve kanal linki:
https://www.youtube.com/watch?v=yZTtAWicimo&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/channel/UCNcCPQTlnZcC7CrEmV6eSrg

Saygılar.

Merhaba dostum, ilk videona göre gayet başarılısın devamını getirmelisin beğendim.

Hayırlı olsun, güzel, özgün şeyler çekerek devam edebilirsiniz. Devamlı olması dileğiyle

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi hayırlı olsun bakalım ama önemli olan açmak degil içerik üretebilmek. Abone oldum takipteyim.

Hemserim ben güllübahçeliyim :) ama orada ikamet etmiyorum.Sana yardım etmek çok isterdim

Hayıırlı olsun videolarının devamını bekleriz..
Yolunuz düşerse bende merkezdeyim çayımızı kahvemizi içeriz :)

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim, güzel şeyler olacak inşallah :)

Kaska monte şeklim, GearBest ten aldığım aparatlarla sabitledim. Önümüzdeki video da açıklamasını yapacağım.

Hocam yazları üstünkörüde olsa uğradığım.
Çok sevdiğim sökeyi kışında görme fırsatım oldu.
Sağolasın ,bir çöpşiş videosu koymayı unutma :)

Selamlar
Heinz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar