İlk efektli video çalışmam, apaçi kanına giriyorduk az kalsın :D

Şu video yükleme işine yavaş yavaş alışıyorum şimdilik camtasia 8 ile düzenliyorum videoları ilk kez bu kadar detayını parmaklayıp efekt ekledim. İş çıkışı güzel bi apaçi bulup trolledim ben videoyu düzenlerken çok keyif aldım sizlerde beğenirsiniz umarım. En azından şu pazartesi günü yüzünüze bi tebessüm gelirse ne ala :):rendeer:

Adam çok pis gaza gelmiş işte bunlar yüzünden motosiklet tehlikeli oluyo :)
Eline sağlık :)

Hiç haberlere v.s çıkmadan bi köşede geberip gitseler de şu "motosiklet tehlikeli aga" klişesi yok olsa keşke.

Çocuk kendini parçaladı resmen :) ne giydiniz ki korkudan kaçıyor gibi geldi bana 😂

Çocuk kendini parçaladı resmen :) ne giydiniz ki korkudan kaçıyor gibi geldi bana

Full ekipman; deri mont, kameralı interkomlu kask,dizlik, uzun korumalı bot, eldiven, içimde de takım elbise ve gravat vardı onu mu gördü acaba :mrgreen:

Motosikleti
BWS 100
:mrgreen:
huhhaha
güzel olmuş güzel, hele son araya giren videoyu hiç izlememiştim, iyi oldu. Hhuahaha

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok başarılı ; film tadında olmuş efektler animasyonlar çok profesyonel geldi. gelecek fazla umut ediyor. bu videolar abone sayısında patlamaya neden olabilir.
NOT: şaka yapmıyorum.

Gaza getirerek adam öldürmeye teşebbüs. hem de kask mont dizlik... tam ekipman. kasıtlı ve planlı olarak adam öldürmeye teşebbüs

Hahehrhd çok iyi ,valla super olmus eline sağlık biladerim.

Abone olun aloooo :mrgreen:

Merhaba, bravo valla harika olmus video, o nasil bir motor kullanmaktir oyle sanki bi tarafi kalk gidek diyo oteki tarafi yok olum otur oturdugun yerde diyo herifin kabasi bi yanda motorun kabasi bi yanda.

eğlenceli olmuş ama sonu kötüde olabilirdi ilk ve son olsun lütfen bu tipleri gaza getirmeyelim gidip birine çarpsa allah korusun sizde çok üzülürsünüz eminim

Zaten bu sazanlar yüzünden millet motosiklet kullanıcılarını sevmiyor :queen: Bu arada video güzel olmuş :thumleft:

Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler :) Yüzlerce vlogger var ben de onlardan biri olmayı kovalamıyorum açıkçası bana zor geliyor ama böyle enteresan şeyler buldukça da eklemeyi düşünüyorum :)

eğlenceli olmuş ama sonu kötüde olabilirdi ilk ve son olsun lütfen bu tipleri gaza getirmeyelim gidip birine çarpsa allah korusun sizde çok üzülürsünüz eminim

Canına kıymet vermeyen adama üzülmem inan ki, ne kaskı var ne sürüşü var bırak gebersin dünya zaten olmuş 7.4 milyar doğal seleksiyon işini yapsın azıcık. Aklı başında onca insan var onlara biraz yer açılır.

Canına kıymet vermeyen adama üzülmem inan ki, ne kaskı var ne sürüşü var bırak gebersin dünya zaten olmuş 7.4 milyar doğal seleksiyon işini yapsın azıcık. Aklı başında onca insan var onlara biraz yer açılır.
zaten o apaçiden bahsetmemiştim çarpması muhtemel şahıslar için demiştim ayrıca o tiplere inan bir şey olmuyor nedense :queen: adamlarda ekipman kask bile yok kazada ölenini hatırlamıyorum yakın çevremde

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar