5000-6000 TL SuperSport Tarzında Motor Önerisi

Kymco'nun Mondial ile birleşmesi,motorun kalitesini düşürmez.Ayrıca Ben Mondial'i de küçümsemiyorum.

Zaten kullandığın motor da mondial anladığım kadarıyla.Servisleri kötü olabilir.Ama sen motoruna iyi bakarsan,zorlamazsan,o da sana iyi bakar.

AHAHAHAHAHAA HAYRETLE OKUYORUZ AHAHAA

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:23 ----------

Boşver aga bunlar herşeyi bilir zaten. Hayatlarında dokunmadıkları motorlara çok bilen abilerinin kendilerine kar ettirmediği için bok attıkları yorumlarından yola çıkarak laf atar dururlar. Elime konuşmak hoşuna gitmiş galiba mikrofon ayarlayalım da bi tane cümle aleme yayın yapsın çok bilmiş arkadaşımız

Tek çare doğum kontrol

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:21 ----------

Kymco'nun Mondial ile birleşmesi,motorun kalitesini düşürmez.Ayrıca Ben Mondial'i de küçümsemiyorum.

Zaten kullandığın motor da mondial anladığım kadarıyla.Servisleri kötü olabilir.Ama sen motoruna iyi bakarsan,zorlamazsan,o da sana iyi bakar.

Göklere çıkardıkları kymco'nun vs de bi farkı olmadığını çinlilerden çok üstün olmadığını anlatmaya çalışıyorum zaten. kmyco eşittir mondial bu saatten sonra boş tatava yapanlar bunu bilmeden yapıyor. tayvanını da hintlisini de gördük ne sıkıntılar yaptı ne arızalar çıkarttı. çok övülen japonlarda bile sıkıntı çıkabiliyor kronik arızası olabiliyor. o yüzden kimse bana öyle iyi böyle süper diyemez yani.

Tek çare doğum kontrol

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:21 ----------

Göklere çıkardıkları kymco'nun vs de bi farkı olmadığını çinlilerden çok üstün olmadığını anlatmaya çalışıyorum zaten. kmyco eşittir mondial bu saatten sonra boş tatava yapanlar bunu bilmeden yapıyor. tayvanını da hintlisini de gördük ne sıkıntılar yaptı ne arızalar çıkarttı. çok övülen japonlarda bile sıkıntı çıkabiliyor kronik arızası olabiliyor. o yüzden kimse bana öyle iyi böyle süper diyemez yani.

Ailen bunun için geç kaldı aslan parçası bari sen dikkat et de devamı gelmesin

Havlayana öttüysem az bile. Anlayana anladığı dilden anladığı seviyeden. Hadi git o başlıkları oku

Abim hadi git başka birilerine bulaş oralarda oyna amma can sıktın hayat kadını gibi bık bık bık ya hadi sus artık. Uzatma işte. Anaa kavga etme uzatma diyom hala daha mayasırlı anüs gibi car car car konuşuyon. İlkokul muhabbeti yapıyon. Şimdi tekerlemeli laf sokmalar başlicak. Hadi git kumda oyna hadi n

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar