Başka bir şehirden ikinci el motosiklet almak ?

Merhaba arkadaşlar ben Samsunda yaşıyorum ama alacağım motosiklet modellerinin ikinci ellerini bulamıyorum ve başka bir ilden almayı düşünüyorum.İlk olarak soracağım soru, motoru alırsam ordan samsuna kendim süremeyeceğim daha acemiyim uzun yola motosikletle çıkmaya hazır hissetmiyorum nasıl getirme şansım olabilir.
2. olarakta ben motor hakkında bilgim hiç yok bu yüzden o motorun iyi veya kötü olduğunu nasıl anlayabilirim nereye götürürsem bana motor hakkında bilgileri doğru bir şekilde.
Şimdiden teşekkürler.

@M.Cankurt tecrübeli bu işte otobüste getirmişti oda ankaradan samsuna cbr125 getirdi :) bi özel mesaja sor bence seve seve yardımcı olur

DKN

başka şehirden alma memleketlin kazansın :cherry:

Bende konyada fazer 8 almıştım binerek gelirim diye yola.çıktım, ankaraya geldim hava karardı şansımı deniyim dedim,aşti ye girdim motor dışsrda idi, metro nun şöförüne dedim motor bozuk istanbula gitmem lazım dedim, tmm getir bakalım dedi kaç tl olur dedim benle beraber 200 tl aldı, 5 saattr istanbula geldim ekpres otobüsmüş hiç durmadan geldik,
Şöföre motor bozuk benzin vs hiçbişey yok deyin, ama şöförle muharttap olun başkası ile değil.

Bende konyada fazer 8 almıştım binerek gelirim diye yola.çıktım, ankaraya geldim hava karardı şansımı deniyim dedim,aşti ye girdim motor dışsrda idi, metro nun şöförüne dedim motor bozuk istanbula gitmem lazım dedim, tmm getir bakalım dedi kaç tl olur dedim benle beraber 200 tl aldı, 5 saattr istanbula geldim ekpres otobüsmüş hiç durmadan geldik,
Şöföre motor bozuk benzin vs hiçbişey yok deyin, ama şöförle muharttap olun başkası ile değil.

Ben 250 lik bir chopper getirecem bunlar büyük oluyor kabul ederler mi chopper tarzı bir motoru bagaja koymaya yada şansımı denesem mi sürebilirmiyim acaba hiç sürmedim ehliyeti aldım sadece :silent:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:39 ----------

hangi motoru alıcaksın trabzondan ?

Yok trabzondan almicam arkadaş memleketin kazansın dedide şakasına bende ondan öyle yazdım trabzonluyum ama samsunda okuyorum nerden alırsam alayım samsuna getirecem zaten onu :)

Bende Samsundayim. İstanbuldan yazın Hyosung GT 250 almıştım. Binerek getirdim. Tabi almadan önce yetkili serviste detaylı expertiz yaptırdım. 100 TL verdim çok detaylı baktılar, computeste falan soktular. Kış olsaydı otobüsle getirecektim. Çok sorun olmaz bence.

Başka ilde motor bulduysan temiz vs ise gidip getirilir ankaradan vurdum kırbacı sürerek getirdim :)

Bende Samsundayim. İstanbuldan yazın Hyosung GT 250 almıştım. Binerek getirdim. Tabi almadan önce yetkili serviste detaylı expertiz yaptırdım. 100 TL verdim çok detaylı baktılar, computeste falan soktular. Kış olsaydı otobüsle getirecektim. Çok sorun olmaz bence.

İlk defa mı ciddi ciddi bir sürüş yaptın ben sadece ehliyet sınavında sürdüm başka sürmedim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:48 ----------

Başka ilde motor bulduysan temiz vs ise gidip getirilir ankaradan vurdum kırbacı sürerek getirdim :)

Tedirginim dostum ehliyet sınavından başka sürmedim hiç yolda herhangi birşey olsa veya motor bozulsa bir şeyi tecrübesizim ne yapabilirim bilmiyorum şansımı denemelimiyim ? :)

İlk defa mı ciddi ciddi bir sürüş yaptın ben sadece ehliyet sınavında sürdüm başka sürmedim :)

Hayır motosiklet tecrubem vardı. Trafiğe çıkmaya hazır değilim dediğinizi atlamisim. Siz mecbur otobüsle gotureceksiniz. Ya da surmeyi bilen bir arkadasinizla gitmelisiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar