- Konu Yazar
Bu video ben dahil sigara icen arkadaslarimizi ilgilendiriyo icmeyenleri bile duygulandiricak bisey kendimize yaptigimiz kotulugu 4 dakikanizi ayirip izleyin derim. https://youtu.be/80tkmG4VhjQ
Ayda 345 tl para veriyorum 5 ayda kendime arai kask alabiliyorum kendimi oldurmek yerine olumden koruyabilirim bileSigaraya vereceğim paraya gider benzin alırım gezerim sizde öyle yapın hiç başlamayın .![]()
Aci ama gercek bu allah kimsenin basina vermesin iciyoruz ama vermesin yani gulsek mi aglasak mi bilmiyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------
Ayda 345 tl para veriyorum 5 ayda kendime arai kask alabiliyorum kendimi oldurmek yerine olumden koruyabilirim bile![]()
Evet bende oyle bisey duydum aslinda ama yinede insanoglunun isteyipte yapamicagi sey yok biz istedikten sonra bunuda birakbiliriz bence1 sene içme 2.el temiz ybr al
İnsan isteyince her şey olur bildiğim kadarı ile devlet bırakmak isteyenlere bedava ilaç veriyormuş,ve bu ilaçlar normalde pahalı ilaçlarmış bu konuyu biraz araştırın isterseniz.![]()
Ben elektronik içiyorum no problem