Gaz Tepkisi

Yeni bir motor almayı düşünüyorum fakat alacağım motor 125 cc olmalı aklımda bir kaç seçenek var fakat alacağım motor seri olmalı
Honca Cbr 125 , Ktm Duke 125 , Yamaha yzf 125
Bu üç seçenek arasında kaldım gaz tepkisi ve performans olarak en iyisi hangisidir? Diğer seçeneklerede açığım önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim 11-10 kw arası sportbike ya da enduro olmalı
Şimdiden teşekkür ederim ...

Yeni bir motor almayı düşünüyorum fakat alacağım motor 125 cc olmalı aklımda bir kaç seçenek var fakat alacağım motor seri olmalı
Honca Cbr 125 , Ktm Duke 125 , Yamaha yzf 125
Bu üç seçenek arasında kaldım gaz tepkisi ve performans olarak en iyisi hangisidir? Diğer seçeneklerede açığım önerileriniz varsa belirtirseniz sevinirim 11-10 kw arası sportbike ya da enduro olmalı
Şimdiden teşekkür ederim ...

senin ilacın burada hayırlı olsun....
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...e-4t-sampiyon-olmaya-varmisin-270513316/detay

iyi güzelde 11 kw nerde 7-8 kw nerde her 125 cc bir mi kanuni mondial vb. birçok 125 cc motor kullandım kimi tatlı tatlı giderken kimi koşabiliyor

aprillada aklımda idi fakat fiyat biraz pahalı geldi bütcem 6-7 arası ve 2. el arıyorum antalya ve çevresindede aprilla bulmak güç yinede teşekkür ederim

aprillada aklımda idi fakat fiyat biraz pahalı geldi bütcem 6-7 arası ve 2. el arıyorum antalya ve çevresindede aprilla bulmak güç yinede teşekkür ederim

6-7 arasına senin isteklerine uygun birşey bulamazsın. Elinde olan alabileceğin birtek CBR var. Bana göre cok tatlı gidiyo bazen tadından yenmiyor ama seni bilmem. Seri mi ? Değil, "0-100" 10 saniye. Topspeed 152 Km

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar