Istanbul motosiklet fuarı?

İlk defa motosiklet fuarına gitmek ıstiyorum, davetiyeyi nereden temin edebilirim?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İstanvul'da vulabilirsin.

Kardeşim eger ıstanbulda ise ve bulamazsan,
fuar günü'nün ilk günü beni ara,

535 939 20 86,,,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
öyle bir fuar yok.ama İstanbul da kalabalıklığı ile meşhur bir motosiklet fuarı var. fuara katılan herhangi bir firmadan davetiye bulmak mümkün.ama napcan gidip hep aynı..aşırı kalabalıktan bir an önce kendini dışarı atmaya bakıyorsun.birkaç marka dışında işin esprisi kalmadı. fuarı daha iyi bir mekana da taşımadılar.perişanlık anlayacağın..o birkaç markayı da merak ediyorsan mağazalarından sakin sakin araştırabiliyorsun. boşver gitme.gerçek fuar istiyorsan 19 unda imot bavaria almanya motosiklet fuarı var. götüren firmalala konuş hem adam gibi gider gelirsin hemde gerçek bir fuar görürsün.

öyle bir fuar yok.ama İstanbul da kalabalıklığı ile meşhur bir motosiklet fuarı var. fuara katılan herhangi bir firmadan davetiye bulmak mümkün.ama napcan gidip hep aynı..aşırı kalabalıktan bir an önce kendini dışarı atmaya bakıyorsun.birkaç marka dışında işin esprisi kalmadı. fuarı daha iyi bir mekana da taşımadılar.perişanlık anlayacağın..o birkaç markayı da merak ediyorsan mağazalarından sakin sakin araştırabiliyorsun. boşver gitme.gerçek fuar istiyorsan 19 unda imot bavaria almanya motosiklet fuarı var. götüren firmalala konuş hem adam gibi gider gelirsin hemde gerçek bir fuar görürsün.

Abi naptın biz buradakine zor gidiyoruz sen almanyadaki fuarı önermişsin :)

Ygz

Haftaiçi öğrencilere ücretsizdi değil mi ben mi yanlış biliyorum
Bilen birisi yazarsa sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar