"Motor modeline göre değil size göre yapılır,bir kavrayın yaaaa!!!"
Bunu diyenler yüzünden,inşallah daha da artar fiyatlar.Bana fark etmez çok fazla.Bu kadar kanıksandı mı bu işler bilemiyorum...210 liraya yaptırmıştım ben de bakalım ne olacak bu sene.
Hocam plaka istanbula mı aitArkadaşlar selam,
Ben makine mühendisliği mezunuyum fakat 3 senedir sigortacılık yapıyorum. Hasar departmanında çalışıhorum. Kendi şirketim bana 1.500 TL trafik primi çıkardı
Şu an sektör çok zor durumda. Zamanında iyi planlama yapılmaması ve kanuni düzenlemeler yüzünden mahkeme kararları ile geriye dönük çok ciddi tazminatlar ödendi. Bu ödenen bedeni zararlar halen yapılandırılmaya çalışılıyor.
Bu sene kar açıklayan tek şirket Allianz oldu o da YapıKredi yi satın aldığı için bilanço ile oynadı.
Bu sebeple sigorta şirketleri fiyatları yükseltti. Çünkü kimse trafik satmak istemiyor.
Bu arada yemi aldığım Xmax e bugün Mapfre den 850tl ye trafik yaptırdım. Yaş 30.
Saygılarımla.
Arkadaşlar selam,
Ben makine mühendisliği mezunuyum fakat 3 senedir sigortacılık yapıyorum. Hasar departmanında çalışıhorum. Kendi şirketim bana 1.500 TL trafik primi çıkardı
Şu an sektör çok zor durumda. Zamanında iyi planlama yapılmaması ve kanuni düzenlemeler yüzünden mahkeme kararları ile geriye dönük çok ciddi tazminatlar ödendi. Bu ödenen bedeni zararlar halen yapılandırılmaya çalışılıyor.
Bu sene kar açıklayan tek şirket Allianz oldu o da YapıKredi yi satın aldığı için bilanço ile oynadı.
Bu sebeple sigorta şirketleri fiyatları yükseltti. Çünkü kimse trafik satmak istemiyor.
Bu arada yemi aldığım Xmax e bugün Mapfre den 850tl ye trafik yaptırdım. Yaş 30.
Saygılarımla.
Sigortayı yaptır tabi yaptırmadan da satabileceğini sanmıyorum zaten motoru sattıktan sonra sigorta için kaç tl verdiysen yıldaki aylara bölünür örneğin sigortayı yaptıktan sonra iki ay kullanıp sattıysan geri kalan 10 ayin sigorta bedelini geri alırsınBugün benide sigortacım aradı, Geçen sene trafik sigortasını halk sigortada yaptırmıştım. Bugün süresi bittiği için aradı Halk sigortada indirim varmış dedi. Benim %20 hasarsızlık indirimimle birlikte 125TL sigorta ücreti söyledi. Ben motoru satacam diye yaptırmamayı düşünüyordum. Sizce yaptırayımmı? Yaptırsam yeni motorda tekrar sigorta yaptırırken ne kadar bir geri ödeme alabilirim? Şuanki piyasa durumu için 125TL iyi bir rakam.
Dostum sıfır motorlarda bnm bildiğim daha az sigorta çıkıyo ama kesin bi fiyat yok yani0 motor alıyorum bu arada bildiğim kadarıyla 2016 da sigorta fiyatları uçmuş birde motordan motora göre değişiyor galiba scooter alan varmıdır yakın zamanda?