Depo Üstü Çanta İçin Magnet Nerden Bulabilirim?

Arkadaşlar aliexpressten aşağıdaki ürünü aldım, satıcı magnetleri (mıknatısları) koymayı unutmuş içine, yollamadıgı içinde paramın yarısını zaten aldım ama ürünü kullanmak istiyorum. İnternetten 4 lü magnet koyulacak cebine 2 cmlik mıknatıs alıp koydum ama çok güçsüz onlar giderken bile tutmaz. Depo üstün çantalarda çok sağlam magnetler oluyormuş özel olarak benim gibi biryerden alan yada satıldıgı biryeri bilen var mı? Ben bu çantayı nasıl kullanabılırım, sanırım bilgisayarların içindeki harddisklerin tutuldugu mıknatıslarda çok güçlüymüş o tarz bir ürün bulabilir miyim?

Bauhaus tekzen gibi yerlerde çok güçlü mıknatıslar satılıyor. Onlar işini görür ama fiyatları epey pahalı olur.

Elimde 2 adet var yapıştığı yerden direk çıkaramıyorum. Sağa sola kaydırman gerekiyor alabilmek için.
Sendekiler de sanırım sorun var. :silent:

Elimde 2 adet var yapıştığı yerden direk çıkaramıyorum. Sağa sola kaydırman gerekiyor alabilmek için.
Sendekiler de sanırım sorun var. :silent:

metal için tutunca sökmek zor öyle, çantanın ıcıne koyunca 10 km hızda çanta saga sola kayıyor ve tutmuyor mıknatıslar tabi boyutlarını hatırlamıyorumda aynı bu lınktekı gıbıydı sanırım

Evet sürat yapamazsın.
O zaman bundan kullanacaksın
ead86cb40b.jpg

Evet sürat yapamazsın.
O zaman bundan kullanacaksın
http://genckaucuk.com/Images/urun/ead86cb40b.jpg

bunu çantanın bıyerıne koyamam dısına yapıstırmam lazım oda bu canta ıcın uygun degıl, resimdeki kanatların ıcıne magnet koyulup depoya yapısması saglanıyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:01 ----------

Dostum adresini ver ben sana gondereyim istersen

hocam size mesaj attım geldimi acaba

Bana kalırsa bu vantuzlardan alıp iğne iplik ile sağlamca dik o kulaklara.
Temiz olduğu sürece yapışmakta sorun çıkarmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar