TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

2.el bir tane apache var ama 35,000 km de birde vitesi 1 den 2 ye çekince ses geliyormuş alınır mi??

2.el bir tane apache var ama 35,000 km de birde vitesi 1 den 2 ye çekince ses geliyormuş alınır mi??

2.el bir tane apache var ama -acaba kaç model ?

2.el bir tane apache var ama- acaba kaç para istiyor ?

2.el bir tane apache var ama-motorda darbe ve hazar kaydı var mı?

Aklımda delice sorular...

Arkadaşlar,
TASİŞ bağlantısı ile ihale usulü 20'ye yakın motosiklet almış bulunmaktayım,

3 aet tvs mevcut motorlar arasında,
Ve parca olarak satılacaktır,
2 adet olanın grenaj durumu çok iyidir,
Hatta YEŞİL olanın durumu neredeyse sıfır'a yakındır,,,
YEDEK PARÇA ihtiyacı olanlar gerek tamirhaneme gelerek Gerek sipariş yolu ile irtibata geçebilir,,,

s.a arkadaslar bugun kafama takilan birseye bakma firsatim oldu gidon tokatliyor elleri falan birakinca fena tokat atiyor lastik havalari tam gidonda gevseklik yok butun civatalar kontrol edildi. Cozum bulamadim basina gelen ve cozumu bilenlerin desteklerini bekliyorum

s.a arkadaslar bugun kafama takilan birseye bakma firsatim oldu gidon tokatliyor elleri falan birakinca fena tokat atiyor lastik havalari tam gidonda gevseklik yok butun civatalar kontrol edildi. Cozum bulamadim basina gelen ve cozumu bilenlerin desteklerini bekliyorum

Hocam el bırakınca gidin sağa sola oynuyorsa eğer, topcase de varsa o yüzden yapar. Topcase varken benimde öyleydi. Şimdi öyle değil

Hocam el bırakınca gidin sağa sola oynuyorsa eğer, topcase de varsa o yüzden yapar. Topcase varken benimde öyleydi. Şimdi öyle değil

1) topcase
2) uygun olmayan lastik basınç değerleri
3) uygun olmayan amortisör sertlik ayarı
4) ömrünü doldurmuş ön lastik.

İki gün önce beşiktaş vapur iskelesine Fatih'in toplarını ve bir kaç Alman İngiliz uçak savarı koymuşlar, tarihi oraya koymuşlar ama kimse merak edip bakmıyor bile. Gidin görün tavsiye ederim.

http://i63.tinypic.com/10pyog2.jpg
http://i63.tinypic.com/10pyog2.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------

Bakmadan yazmışım :D uzun zamandır orada varlar da iki gün önce gitmeye fırsat buldum, zamanınız olursa gidin bakın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motor alma arifesindeyim bir iki ay içinde motosiklet almak istiyorum
Tvs apache 2016 mı alsam pulsar 150 ns mi hemen hemen ikisininde fiyatı aynı

Motor alma arifesindeyim bir iki ay içinde motosiklet almak istiyorum
Tvs apache 2016 mı alsam pulsar 150 ns mi hemen hemen ikisininde fiyatı aynı

Tvs apache her anlamda kendini kanıtlamış bir motosiklet.
Pulsar 150 ns ise; yeni bir motosiklet. Bu sebeple çok fazla yorum yapmaya gerek yok. Yalnız ns200 modelinde yaşanan sorunları okursanız biraz fikir sahibi olabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar