Ural Motosiklet Türkiye'de. Modeller motosiklet fuarında sergilenecek.

illa üç teker olacaksa bunun gibi olması lazım
522039_w640_h640_zel_resimler_094.jpg

Moderatör
Yahu kendi kendine ayakta durabilen bir alete motosiklet mi diyeceğiz bu durumda :)

Tanım karmaşası yaşamayalım şimdi.
Motosiklet yada değil, motosiklete en benzer şey sepetli bir motosiklettir.
Fiyat konusunda yanlış anlaşılma olmasın, fiyatı çok yada az beni ilgilendirmiyor.
Zaten alabilecek durumda değilim, olabilecek durumda da olsam almadan önce uzun uzun düşünürdüm.
Ama yinede sepetli bir motosiklet ile dünya turu yapabilme hayalim var, cabrio bir otomobil ile değil :)

aynı firma roya lenfield de getiriyor. 350 ce 500 ccclik iki modeli var onun fiyatlar nasıl olur ki acaba ?

Sepetli motosiklet severim, film tadında seyahat etmeyi kim istemez; ancak yollarımızda şöyle manzaralara da rastlayabiliriz gibi geliyor: teker yapan, arabaların arasından geçmeye çalışan, kaldırıma çıkan, ters yöne giren, virajda yatırmaya çalışan, ön fren sıkarak arkayı kaldırmaya çalışan motorcular; motorun sepetini kül tablası veya çöp kutusu olarak kullanan araba ve yayalar...

Liste daha uzar... :D

Biz küçükken bunlara side car denirdi, biz büyüdük kirlendi dünya ota- poka motosiklet denmeye başlandı.:)
Milliyetçi olmak isteyen arkadaşlar hemen gidip doğal gaz vanalarını kapatsınlar görelim mabatı donan kurtçukları bakalım milliyetçilikleri kaç gün sürecek.:)

Yukarıda gördüğünüz modellerin en ucuzu 11.000€ civarında satılıyor varın Türkiye'de kaç TL olur siz hesaplayın.

Benim ilgimi çeken konu ise başka. Daha doğrusu son 10-15 gün içerisindeki gelişmeler.
Nedir bu gelişmeler aktaralım.
* 10-15 gün önce ( belki biraz daha fazla) birden sosyal medya ve haber sitelerinde bir ailenin geçtiğimiz yıllarda yaptıkları bir gezi hikayesi paylaşılıyor.
* mevzu motosiklet siteleri ve dolayısıyla forumumuzda da yer alıyor.
* gezi fotoğraflarında odak noktası ailenin kullandığı side car.
* doğal olarak motosiklete benzeyen bu alet ilgi çekiyor ve markası soruşturulmaya başlanıyor.
* aletin Ural marka olduğu şıp diye bulunuyor konuşulmaya başlıyor.
* şahsım ne oluyor ulem bit pazarına nur mu yağdı? diye derin düşüncelere dalıyor ve yabancı sitelerde markanın izini sürüyorum hayır enteresan hiç bir yenilik yok.
Hayırdır inşallah derken aaaa! Bir de bakıyorum Ural Türkiye pazarına giriyor.

Evet Pr çalışması böyle yapılır ve kabul edelim ki başarılı.
Satılır mı?
Evet. Çevresinin ilgisini çekmeye çalışan tipler her zaman vardır ve onlar var oldukça bu aletler de alıcı bulur.

Bu fotoyu görmüşsünüzdür.

Ekli dosyalar

• angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-03.jpg
    angelina-jolie-pitt-november-2015-cover-03.jpg
    80.1 KB · Görüntüleme: 683
Bu motosikletler kralını çeker götürür heryeri demir bunların resmen :D Ben kendim 2 yıl kullandım 45 yaşındaydı deli güçlüydü yahu diyorum ya tonu kaldırıyor bu motosikletler sanamısın demiyor. Benzinide su gibi içerdi namussuz . Bendeki 2 zamanlıydı sesi mahalleyi inletirdi hatta okula götürdüm birgün camlar patlıcaktı. Konforuda güzel ama hızlı değiller bazıları dişlerini değiştirip hızlandırıyor ama yinede çok hızlanacaklarını sanmıyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İnsan araba genişliğinde motosiklet bozması bir alete, araba parasına neden sahip olmak istiyor ? Karmaşık duygulardayım.

Sovyet Rus gizem ve nostaljisini degisik olmak isteyen Amerikalilara pazarliyor sirket. Belli guncellemeler disinda ikinci dunya savasindaki halinin neredeyse aynisi. Modern olmayan bir klasik yani. Cok pratik degeri olmayan bir arac. Biz pratik milletiz.

60 bin lira mı :sunny: Goldwing alır bundan daha çok hava atarım daha da konforlu gezerim (amaç buysa eğer) kimse hikaye anlatmasın 60 bin lira buna veren adam yok motordan anlıyo yok keyifçi filan diye de zırvalamasınlar.

45-50 den aşağıya gelmez bu alet.
Bence görmeden küçümsemeyin.
Sıfır alırsanız, torunlarınıza miras bırakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar