Tamirci fazlami para istiyor acaba ?

Motorum kanuninseyhan 250 ufak bibkaza ardindan bakim dahil 375 tl dedi bana hem nornal hem cok geldi emin opamadim birdebsize danismak istedim
4 sinyal
2 ayna
Vites takozu ve teli
Debriyaj balatasi ve teli
Yag degisimi
Sol kolcakraki sinyal uzun kisa dugmelerib oldugu zipcik
Elektrik tesisatida ugrastirdi dedi.

100 tl iscilik yazdgini soyledi fiyat uygunmudur sizce ilk defa motor bakimi tamiri yaptirdigimdan tam emin olamadim gorus ve yardimlariniz icin simdiden Teşekkürler

Bu nasıl ufak kaza ben anlamadım 4 sinyal 2 ayna değişiyor

Fiyat normal gibi geldi bana sadece yağ değişimini 50 ye yapan servisler var

Bu nasıl ufak kaza ben anlamadım 4 sinyal 2 ayna değişiyor

Fiyat normal gibi geldi bana sadece yağ değişimini 50 ye yapan servisler var

Kazada yan yatma sonucu ayna ve sinyal kirildi vites takozu yamuldu ama hazir sokmusken digerlerinide yapalim dedim 200 250 diyip sonra 375 cikardi ondan iskillendim bende

Ben ustama iş yaptırdıktan sonra bi hesap çıkar bakayım derdim.
Adam yazar ardından atıyorum
Yağ değiştirme 50 tl
Sinyal takma 40 tl
Ne bileyim subap ayari 80tl vs..
Sonunada ekler 100 tl işcilik :)

Abi derim bu yağ kaç para 30 tl.. hee demekki 20 lira işçilik almışsın. Bu sinyal kaç para 20.. heee ordan da bi 20tl durtmussun. Subap ayari oldugu gibi iscilik zaten.. e bu sonuna kaktirdigin 100 tl iscilik ne o zaman?

Olurmu canım o saydıkların ustalık derdi :D hesabin yarisini verir giderdim :)))

Ben ustama iş yaptırdıktan sonra bi hesap çıkar bakayım derdim.
Adam yazar ardından atıyorum
Yağ değiştirme 50 tl
Sinyal takma 40 tl
Ne bileyim subap ayari 80tl vs..
Sonunada ekler 100 tl işcilik :)

Abi derim bu yağ kaç para 30 tl.. hee demekki 20 lira işçilik almışsın. Bu sinyal kaç para 20.. heee ordan da bi 20tl durtmussun. Subap ayari oldugu gibi iscilik zaten.. e bu sonuna kaktirdigin 100 tl iscilik ne o zaman?

Olurmu canım o saydıkların ustalık derdi :D hesabin yarisini verir giderdim :)))

Aaaa sen ustaya gidermiydin yavvvvvv :)

parçaların toplamı taş çatlasın 100 lira. hadi haketmese de en fazla 100 lira da işçilik alsa 200. 375 lira neyin kafası?

DKN

prensip az emek çok para değil mi zaten ? her iş böyle artık

dostum açık söyleyeyim bunların hepsini sen yap. git bi 50-70 liraya alet edevat takımı al. parçalarda hadi 100 tutsun. kendin yap. yaparken nasıl yapılacağını brda konu açarsan yardımcı olur herkes zaten. zor şeyler değil. usta senin motoruna senin baktığından daha iyi bakmaz. zor şeyler değl yani. sübap ayarı desen tamam derimde debriyaj balatası değiştirmek falan çok basit

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar