Bugun kopruden gecenler. 28.01.2016

Herkese selam.
Bugun istanbuldaki kopruleri kullanan oldu mu? Sert lodos var malum. Vaziyet nedir? Gecilebilecek gibi mi?

Super Moderator
Sabah araba ile geçtim, Scooter sürücüleri gayet rahat geçiyordu tabi saat 08:45 idi.

10.45 de geçtim yani çok fazla bişey yok içinizden bildiğiniz duaları edin etkisi oluyor öyle geçtim

niye :) takım elbise ile motora binip köprüden geçmedim diye mi :)

Ben de işte takım giyiyorum, ama araba kullanmıyorum. -Eğer istiyorsan- zor değil. Ceket, kravat ve ayakkabılarını işte bırak, pantolonun üzerine motosiklet pantolonunu giy. İşe gidince pantolonu çıkar, ayakkabını değiştir, kravat ceket hazırsın. Yazması yapmasından daha uzun sürüyor :D Ayrıca yolda kazandığın zamanın yanında hiçbir şey değil.

Son düzenleme:
Super Moderator
Ben de işte takım giyiyorum, ama araba kullanmıyorum. -Eğer istiyorsan- zor değil. Ceket, kravat ve ayakkabılarını işte bırak, pantolonun üzerine motosiklet pantolonunu giy. İşe gidince pantolonu çıkar, ayakkabını değiştir, kravat ceket hazırsın. Yazması yapmasından daha uzun sürüyor :D Ayrıca yolda kazandığın zamanın yanında hiçbir şey değil.

İşine göre değişir diyelim biz bu duruma. :)

Sadece arabayı (4 tekeri) sana yakıştıramadım kardeşim mevzu elbise değil! Sen çuval giysende olur :wiinkk:

sabah 8:30 da geçtim çok denge kaybettirecek bir rüzgar yoktu yani metrobüsü kullanmadan geçtim :)

Adamın araba kullanmasına niye bu kadar takıldınız anlayamadım işe arabayla gitse nolur motorla gitse nolur hangisi rahatına geliyorsa öyle gitsin adam :D

1 haftadır arabaylayım valla o yüzden rüzgar falan bilmiyorum :)

ayrıca valla bende anlamadım arabayla gitmesine neden bu kadar takıldığınızı. araba kullanan suçlu mu acaba bilmediğimiz bişi mi var ? Bu arada ben takım falan giymiyorum gayet normal günlük kıyafet.

Geçtim ben de geçen gün. Küçük motorla başlayalım dedik en ufak bir rüzgarda şerit değiştiriyoruz nasıl iştir anlamadım.

Ama yine de ayrı bir tadı var be.3000 cc 8 silindirli cipten 150 cc'lik motosiklete geçtim. Neredeyse 2 aydır yatırıyorum aracı garajda. Market hariç çıkarmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar