Sizce bu ürünler nasıl

sizce bu ürünler nasıl daha önce böle bişey kullanan varmı ? yazın kullanmayı düşünüyorum üste tişört giyip ve hangisini almalıyım arada biraz fark var. fiyat olarak kalite bilemem

kask takiyle benim motorsikletin stickeri aynı. ama kalitesini bilemedim :)

ön dişliyi ücretsiz kargo buldum ama nasıldır bilemem! fakat arka dişli ve zinciri bulamıyorum uygun fiyat :((

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:27 ----------

[/COLOR]10 dk geçince düzenlenmedi burdan ekledim
http://tr.aliexpress.com/item/The-new-feather-motocross-race-knight-armor-equipment-clothing-drop-resistance-clothing-Hockey-Pants-Soft-Armor/32551519689.html
http://tr.aliexpress.com/item/Authe...ive-clothing-drop-resistance/32357065593.html
http://tr.aliexpress.com/item/520-13T-Motorcycle-Front-Sprocket-For-KX250-YAMAHA-TZR250-TDR250-WR250-WR450-YZ250-YZ450-APRILIA-250/32374523276.html?spm=2114.010208.3.191.IA4DIn&ws_ab_test=searchweb201556_10,searchweb201644_1_10001_10002_10005_10006_10003_10004_62,searchweb201560_8,searchweb1451318400_6151,searchweb1451318411_6450&btsid=75601f51-e462-4b59-8954-67ad6d68c13e
http://tr.aliexpress.com/item/Free-...lmet-moto-helmet-with-goggle/32379208532.html
http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-2015-new-professional-motocross-helmet-casco-capacete-racing-motorcycle-helmet-moto-helmet-with-goggle/32379208532.html

http://tr.aliexpress.com/item/Authentic-German-NERVE-summer-ARMOR-motocross-vehicles-built-drop-resistance-clothing-vest-protective-clothing-drop-resistance/32357065593.html

http://it.aliexpress.com/item/520-120-Motorcycle-Drive-Chain-parts-UNIBear-520-Pitch-Heavy-Duty-Gold-O-Ring-Chain-120/32234960025.html

http://it.aliexpress.com/item/13T-Front-Chain-Sprocket-For-YZ125-YZ250F-WR250F-WR250X-Motorcycle-Dirt-Bike-Motocross-Off-Road-Free/32428229161.html

Son düzenleme:
Montu giyip asfalta çıkmazsan sorun yok bence :) Asfaltta ısıya karşı ve sürtünmeye karşı dayanıklı malzemelerden yapılmış bir mont alman senin için daha faydalı olur düşüncesindeyim

Montlarin korumalari hakkinda herhangi bir bilgi verilmemis. Bu şu demek oluyor o korumalar ilgili standarti karsilamiyordur.

Ayrica internetten kask alinmaz.

Montu giyip asfalta çıkmazsan sorun yok bence :) Asfaltta ısıya karşı ve sürtünmeye karşı dayanıklı malzemelerden yapılmış bir mont alman senin için daha faydalı olur düşüncesindeyim

peki asfalt değilde araziye çıkarsak iş görürmü :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------

Montlarin korumalari hakkinda herhangi bir bilgi verilmemis. Bu şu demek oluyor o korumalar ilgili standarti karsilamiyordur.

Ayrica internetten kask alinmaz.

kask olayı ok sıkıntı katılıyorum. korumaları mesaj atıp sormalı! koruma dışında nasıl iş görürmü sizce arazi ve hafif gezilerde

peki asfalt değilde araziye çıkarsak iş görürmü :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:19 ----------

kask olayı ok sıkıntı katılıyorum. korumaları mesaj atıp sormalı! koruma dışında nasıl iş görürmü sizce arazi ve hafif gezilerde

Arazide bunun kumaşı CAAAAART diye yırtılır gibi duruyor %100 naylon arazi için full body armor var kalıp halinde hem uygun fiyatlı hem arazi için gaayet uygun hem oldugu gibi koruma.. bayaaada ilgi cekici oluyor. Bi arastir istersen

Sormadım sayın.İyi günler.
İade, değişim prosedürleri ile ugrasirim diyorsanız, pekâlâ alınır. Ben aldım. Uymadı. Firma ile görüştüm ve değişimi yapıldı. Kullanıyorum. Çok da memnunum. Ancak ideali tabiki bakıp, görerek, giyerek, deneyerek almak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:40 ----------

Bu arada aliexpressten kask almayın. Orijinal bir kask bulamazsınız. Aliexpresste iade imkânı da yok gibi birşey.

Beyler siz aklınızı peynir ekmeklemi yediniz aliexpress den koruma alınırmı allah aşkına

Sti

Kaski herhangibi bir magazada deneyip siparis verebilirsiniz,ancak kask bildiginiz uzere en ufak dusmeyle bile guvenlik degerini kaybeden bi urun oldugundan ve insanlarin bombayi tekmeledigi bir ulkede yasadigimizdan alinmayacaktir. Yunusus baskan bunu defalarca acikladigindan sıkılmış olacakki o sekilde yanit vermis. Internetten kask alinmazmi? Alinir. Insanin aklinda hep bi soru isareti olmazmi? Pekala olur. Keyifli forumlar :)

Daha önceki 'neden alınmaz' aciklamalarimdan birini buldum. Buyurun okuyun neden internetten kask alınmaz.

Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Bildiğiniz yanıldığınıza yetsin dostlar agv yide nolan ikisinide internetten aldım bir sorun yaşamadım ayrıca hediye çeki vardı onlarada dizlik almıştım,
2. el gerçketen az kullanılmış kasklarda var Arai 10 yıllık kaska 500 lira isteyen kişiler değil mdediğim nolan 1-2 aylık kasklar var kokusu üzerinde onlar alınabilir
bu kadar korkak olmayın
İnternetten alışveriş yapma konusunda sen geçip 'ben aldım sizde alın BU KADAR KORKAK OLMAYIN' dersen kusura bakma ama bende kendimi tutamayıp senin tarzında cevap vererek. 'İnternetten kask alacak kadar aptal olmayin' diye cevap verebilirim.

İnternetten neden kask alınmaz anlatayım

Öncelikle beden ölçüsü sebebiyle alınmaz. O senin kaskı takıpta aaa azıcın geniş oldu ama iyi paraya kapattik dediğin kask kaza anında seni korumaz.

Diyeceksiniz ki ee önce gider aynı markanın aynı modelin kasklarına bakar aynı bedenini alırım. Evet düşündüğünüzde mantıklı bir çözümdür. İnternette daha ucuz olanları oluyor, kampanyası oluyor zartı oluyor zurtu oluyor (ayrıca belirtmek isterim ki bir çok firma kampanyalı ürünlerin uzak mesafe satış sözleşmesinde 'kampanyalı ürünün iadesini kabul etmediğini' belirtir. Kasklar için raf ömrü bitmeye yakın ürünlerde kampanya yaparlar genelde.

Hadi diyelimki tamam bunda da sıkıntı yok.
Bu kaskları üreteten abilerimiz demiş ki eğerki sert şekilde yere düşerse bile değiştiriniz. (Detaylarını araştırıp bulabilirsiniz)
Havaalanlarında kargoların yüklenme ve boşaltma videolarını bi izleyin daha sonra o kaskın size gelene kadar ne aşamalardan geçmiş olabileceğini kafanızda bi canlandırın. Sonra kararınızı tekrar verin.

Olay burada bilgi yarıştırmak falan değil, hepimiz motosiklet tutkunuyuz burada. Hiç tanımadığımız bir arkadaşımızın başına birşey geldiğinde dahi içimiz burkulur. Bu yüzden faydalı olan doğru olan bilgiyi sunmaya çalışıyoruz.
İnsanlar yurtdışından alışveriş yapsın, ekipman için ayırdıkları parayla daha kaliteli korumalar alsınlar diye ben elimden geleni yapıyorum ama KASK ALINMAZ diye de her seferinde söylüyorum. Element uydurup uydurup insanların kafasını bulandırmayın.

arkadaşlar dişli zincir olayına nediyorsunuz daha önce alan varmı kalitesi nasıl ?

Resimlerde güzel göründüğüne aldanmayın aliexpress ürünleri genel olarak çok kalitesiz. Merdiven altı üretim yapıp bu site üzerinden satmaya çalışıyor çinliler. İllaki kaliteli ürünlerde var ancak onlarda belli başlı marka ürünleri. Diyelim ki aldınız 2 ayda size gelecek sonra üzerinize uymadı geri Çin e mi yollayacaksınız :)

3-4-5-7. linktekileri alma. Malum cin malı.

Diğerleri sanırım mkorumalı montun altına giyilebilmesi için falan olabilir. Hiç bir fikrim yok.

Daha önceki 'neden alınmaz' aciklamalarimdan birini buldum. Buyurun okuyun neden internetten kask alınmaz.

Alıntı istanbu_gezg adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Bildiğiniz yanıldığınıza yetsin dostlar agv yide nolan ikisinide internetten aldım bir sorun yaşamadım ayrıca hediye çeki vardı onlarada dizlik almıştım,
2. el gerçketen az kullanılmış kasklarda var Arai 10 yıllık kaska 500 lira isteyen kişiler değil mdediğim nolan 1-2 aylık kasklar var kokusu üzerinde onlar alınabilir
bu kadar korkak olmayın
İnternetten alışveriş yapma konusunda sen geçip 'ben aldım sizde alın BU KADAR KORKAK OLMAYIN' dersen kusura bakma ama bende kendimi tutamayıp senin tarzında cevap vererek. 'İnternetten kask alacak kadar aptal olmayin' diye cevap verebilirim.

İnternetten neden kask alınmaz anlatayım

Öncelikle beden ölçüsü sebebiyle alınmaz. O senin kaskı takıpta aaa azıcın geniş oldu ama iyi paraya kapattik dediğin kask kaza anında seni korumaz.

Diyeceksiniz ki ee önce gider aynı markanın aynı modelin kasklarına bakar aynı bedenini alırım. Evet düşündüğünüzde mantıklı bir çözümdür. İnternette daha ucuz olanları oluyor, kampanyası oluyor zartı oluyor zurtu oluyor (ayrıca belirtmek isterim ki bir çok firma kampanyalı ürünlerin uzak mesafe satış sözleşmesinde 'kampanyalı ürünün iadesini kabul etmediğini' belirtir. Kasklar için raf ömrü bitmeye yakın ürünlerde kampanya yaparlar genelde.

Hadi diyelimki tamam bunda da sıkıntı yok.
Bu kaskları üreteten abilerimiz demiş ki eğerki sert şekilde yere düşerse bile değiştiriniz. (Detaylarını araştırıp bulabilirsiniz)
Havaalanlarında kargoların yüklenme ve boşaltma videolarını bi izleyin daha sonra o kaskın size gelene kadar ne aşamalardan geçmiş olabileceğini kafanızda bi canlandırın. Sonra kararınızı tekrar verin.

Olay burada bilgi yarıştırmak falan değil, hepimiz motosiklet tutkunuyuz burada. Hiç tanımadığımız bir arkadaşımızın başına birşey geldiğinde dahi içimiz burkulur. Bu yüzden faydalı olan doğru olan bilgiyi sunmaya çalışıyoruz.
İnsanlar yurtdışından alışveriş yapsın, ekipman için ayırdıkları parayla daha kaliteli korumalar alsınlar diye ben elimden geleni yapıyorum ama KASK ALINMAZ diye de her seferinde söylüyorum. Element uydurup uydurup insanların kafasını bulandırmayın.

Kargo konusunda haklısınız ona yapabileceğimiz çok bir şey yok sadece iyi bir kargo firmasıyla çalışmak işe yarayabilir. Birde kargonun üstüne kırılabilir ibaresi konulursa belki daha özenli taşınabilir. Ayrıca mağazadan alacağımız kaskında geçmişini bilemiyoruz malesef, belki oda bir şekilde düşmüştür.Sonuç olarak güvenilir online mağazalardan kask almakta bir sakınca görmüyorum tabi ki alacağımız kaskı önceden bi şekilde deneyip kafamıza uygun olup olmadığına karar verdikten sonra.

Dişliler ve zincir belirtilen modele göre gelecektir sıkıntı yaşamazsınız. Kasklar için de burdan deneyerek ls2 falan alınabilir. Body armorlar hakkında bir bilgim yok fantazi olsun diye 1 modelden sipariş verilebilir, o kadar da ele ayağa düşmüş kalitesiz şeyler satmıyorlar sitede sonuçta satıcı için de bir feedback var işin ucunda(Aşırı kalitesiz, görselden farklılıkları olan birşey gelirse paranızı iade eder ürünü geldiği adrese postalarsınız en fazla). Kaskları gerektiğinde ne derece vazifesini yerine getirir o kısmı muallak ama geriye kalan ıvır zıvır alınabilir aliexpressten.

Body armor herhangi bir tanesi olur. Linkteki attıklarınız neoprene benzer acayip bir kumaş gibiydi, çok verimli olmayabilir.
Eğer daha düvenli bir şeyler isterseniz armor un sırt korumasını iptal edip onun yerine kaliteli bi komple sırtlık alabilirsiniz. Aslında ondan da öncesi bana kalırsa motosiklet botu. İtiraf ediyorum şu anda bulduğum en kalın botu giyiyorum ama arazide zemin yapısı ve şekli çok değişken olduğundan bilekler çok zorlanabilir.
Kask işine gelirsek hadi kask uymadı diyelim, aylar sürecek bir süre boyunca bekleme süresi çekilmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar