Moda Defilesinde Podyumda Yamaha MT Motosikletler Yer Aldı

2016 Milano Moda Haftasında Belçikalı modacı Dirk Bikkembergs son koleksiyonunu podyumda Yamaha MT motosikletler eşliğinde tanıttı. Yamaha'nın Dark Side of Japan slagonundan ilhan alınarak hiç de alışık olunmayan Yamaha tutumları üzerinden bir sunum ile tanıtılan spor giysi koleksiyonu MT makinelerinin yanında yer aldı.

Ekli dosyalar

• defile-yamaha-mt-motosiklet.jpg
    defile-yamaha-mt-motosiklet.jpg
    76.2 KB · Görüntüleme: 24,631
vallahi imrendim şimdi. benim oglan (4 yaşında) motor calıştıgında kacacak delik arıyor :) calışmadıgı sürecede üstünden inmiyor. bizde umarım yakın zamanda gezebiliriz beraber

DKN

sizin oğlanda ileride moto gp pilotu olabilecek bakışlar görüyorum. alın bi ktm 50 sx başlasın bence

vallahi imrendim şimdi. benim oglan (4 yaşında) motor calıştıgında kacacak delik arıyor :) calışmadıgı sürecede üstünden inmiyor. bizde umarım yakın zamanda gezebiliriz beraber

Eyvallah.İçinde varsa olur hiç merak etme.Allah (C.C.)bağışlasın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------

sizin oğlanda ileride moto gp pilotu olabilecek bakışlar görüyorum. alın bi ktm 50 sx başlasın bence

Bakalım zaman neyi gösterecek.Şu an için merak var,eğer ileride kullanacaksa,bende bilinçli olsun bari diye uğraşıyorum,en önemli önceliğim o.Bazen çocuğu da motor delisi yaptın diyor çevrem.Benim bişey yaptığım yok aslında,zorla bindirmiyorum.E madem biniyor elimden geldiği kadar korumalarını temin etmeye çalışıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar