Güvenilir Alışveriş Siteleri

Herkese Selamlar,
Arkadaşlar ben motosiklet ekipmanlarını internet üzerinden alacağım fakat hangi siteler güvenilirdir kart üzerinden alışveriş yapacağım çünkü yardımcı olur musunuz ve geri gondermek gerektiğinde sorun yaratmamasi lazım mesela defolu veya hasar görmüş olma durumları için

Herkese Selamlar,
Arkadaşlar ben motosiklet ekipmanlarını internet üzerinden alacağım fakat hangi siteler güvenilirdir kart üzerinden alışveriş yapacağım çünkü yardımcı olur musunuz ve geri gondermek gerektiğinde sorun yaratmamasi lazım mesela defolu veya hasar görmüş olma durumları için
N11 e bakın.

n11.com ve feyizoglu tavsiyemdir.

Teşekkürler öncelikle.
Bu siteler bazı sitelerin yaptığı gibi bir sorunda geri gönderilmesin diye 7 iş günü sonunda bahane uydurarak göndermek gibi birşeyler yapar mı veya bir örnekle kask aldım ama çatlak veya çizik geldi geri göndermem gerekiyor hakkımı ararsam bahane uydururlar mı yoksa yardımcı olurlar mı ?
Siz hiç sıkıntı yaşadınız mı arkadaşlar :) ?

Motomax, hudson, motosikletim, motosikletaksesuarları, feyizoğlu, motoavm, motosella ... Daha sayamadığım birçok mağaza güvenilirdir, bunlar benim kullandıklarımdan aklıma gelenler :)

Motomax, hudson, motosikletim, motosikletaksesuarları, feyizoğlu, motoavm, motosella ... Daha sayamadığım birçok mağaza güvenilirdir, bunlar benim kullandıklarımdan aklıma gelenler :)

Çok teşekkür ederim hepsinden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirim yani :)

feyizoglu tavsiye ederim hem hızlı kargo hemde sorunları hızlı çözerler,biraz fiyatı pahalıdır,verdiği hizmetten memnun kalırsın

Herkese Selamlar,

motosikletaksesuarları.com güvenilirdir işlerinde çok iyiler tavsiye ederim. :)

FEyizoğlu hakikaten gönderim memnuniyet hız vs konularında mükemmel, kaskımı n11den guvenılır yorumlara bakıp bedenımı bıldıgım ıcın almıstım. Eldiven mont gibi ürünler için aliexpress ve ebay e bı bakabilirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar