Aydın'dan Gelen FZ6N Hayırlı Olsun Bana.

kbR

Merhaba arkadaşlar.. Öncelikle fikir sunan, üşenmeyip profilimden telefon numaramı alıp arayan, yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.
Şükür motorum sağlıcak la geldi. İkinci gün bugün, anca resim çekebildim. Burdan Aydın yamaha bayii'ne teşekkürlerimi sunuyorum, paketlemede yardımcı oldukları için. Ege ulaşım ambarına da, kusursuz teslim ettikleri için teşekkür ederim.

hayırlı olsun, güle güle kullan kıymetlini bulmuşsun gibi duruyor :))

bu aşşadaki garibimde hala arıyordu en son..
maxresdefault.jpg

Bu motora güneş yüzü falan göstermemişler mi? Hayırlı olsun, maşallah

kbR

Tesekkur ederim. Hocam garajdan cikmamis diyebilirim. Henuz 15000 km de. Allah sizlere daha iyilerini nasip etsin ins.

dostum tebrik ederim. çok güzel görünüyor. geleceğini haber verseydin keşke. ben bu hafta gelmezsin diye düşünmüştüm. :)

Dostum hayırlı olsun. Aynı temizlikte binersin umarım. Ambarın ücretini yazmışsın sanırım. Yoksa paketleme dahil tüm harcadığın mebla mı bu rakam? Bende İzmir den getirtmeye çalışıyorum motorumu da daha başarılı olamadım:)

kbR

Ambarin ucreti evet. Baska bi ucret odemedim zaten Allah razi olsun yamaha bayisi ucret almadi cokta iyi ilgilendiler. Nasip olursa havalar isinir isinmaz bukez motorumla yanlarina gidip bakim yaptiricam tesekkur niyetine.

Super Moderator
Abdullah hayırlısı ile gelmiş, kazasız belasız keyif ile binmek nasip olsun. Güle güle kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar