Nitro Aikido Kask Yardım

Bir süredir kask arıyorum ve 0-700 TL arasındaki kasklara bakıyım dedim ve bazılarının polikarbon ve sharptan 5 yıldız alamamış olması, kaskın üst kısmı korumasının iyi fakat yan taraflarının zayıf olması benim kararımı değiştirdi.(Pek anlamıyorum hatta hiç anlamıyorum diyebilirim internetten araştırdığım bilgiler dediklerimin hepsi).
Sonra 379 TL ye Nitro Aikido kaskını önerdiler
Sharp 5 yıldız
Fiberglas-kompozit
ve diğerlerine göre ucuz
Siz bu kaskı benden daha iyi biliyorsunuz önerirmisiniz arkadaşlar. Teşekkürler. (Chopper tarzı bir motor kullanacağım)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
sharp testlerine bakıcak olursak kask güvenlik açısından çok iyi, bende geçenlerde kendime yeni kask aldım bu kaskta seçenekler arasındaydı ama ben konforuda göz önünde bulundurduğum için başka kask aldım aynı paralara...

eğer güvenliğe önem veriyorsanız alabilirsiniz. ama ses yalıtımı, konforu, görüşü nasıldır? bunlarıda göz önünde bulundurmak gerek.

eğer cruiser kullanıyorsanız görüntü olarak uyum sağlamayacaktır motorunuzla.

sharp testlerine bakıcak olursak kask güvenlik açısından çok iyi, bende geçenlerde kendime yeni kask aldım bu kaskta seçenekler arasındaydı ama ben konforuda göz önünde bulundurduğum için başka kask aldım aynı paralara...

eğer güvenliğe önem veriyorsanız alabilirsiniz. ama ses yalıtımı, konforu, görüşü nasıldır? bunlarıda göz önünde bulundurmak gerek.

eğer cruiser kullanıyorsanız görüntü olarak uyum sağlamayacaktır motorunuzla.

Başka bir markada alsam siyah kapalı kask alacaktım o yüzden başlangıç motorum 125 lik veya 250 lik bir chopper olacak ve şuan görüntü pek düşünmüyorum öğrenmem lazım bazı şeyleri tamamen :)

Sana tavsiyem beğendiğin kaskı almadan önce bir de kabuk malzemesine FC moto dan kontrol et bazı kaskların malzemesinni yanlış giriyorlar

güvenliğini test etmedim, inşallah etmem de, ancak konfor olarak çok zayıf, alnında iz bırakabilir, vizör çok buğu yapıyor, aşırı rüzgar alıyor, ayrıca yanak pedlerinin alt kısmındaki çakma deri soyuluyor ve süngerler meydana çıkıyor, double d bağlantının çıtçıtı hemen kopuyor.
ayrıca geçenlerde elimden düşürdüm, yaklaşık 1 metre mesafeden tam tepesi yere değecek şekilde düştü ve üst kısımdaki plastik kısım çatladı.

güvenliğini test etmedim, inşallah etmem de, ancak konfor olarak çok zayıf, alnında iz bırakabilir, vizör çok buğu yapıyor, aşırı rüzgar alıyor, ayrıca yanak pedlerinin alt kısmındaki çakma deri soyuluyor ve süngerler meydana çıkıyor, double d bağlantının çıtçıtı hemen kopuyor.
ayrıca geçenlerde elimden düşürdüm, yaklaşık 1 metre mesafeden tam tepesi yere değecek şekilde düştü ve üst kısımdaki plastik kısım çatladı.

Buğu konusunu geçelim Pinlock'suz her kask buğu yapıyor ama Double D bağlantısının çıtçıtı hemen koptuysa kaza sırasında ne olur belli olmaz iyi bir kask değilmiş belli ki :(
Kaskınız kaç yıllık

L

lawyer_16

bendede nitro aikido var bu yoruma aynen katılıyorum. kaskın kabuğu da sağlam değil 1 kez elimden düşürdüm kabuğunda birçok soyulma oldu.nitronun iyi tarafı çene tarafındaki ince kubaş parçası sayesinde alnınıza rüzgar gelmiyor. ls2 kaskta boğazıma çarpan rüzgar direkt kaskın içine girip alnıma vuruyordu. bir daha nitro alacağımı hiç sanmıyorum.

Buğu konusunu geçelim Pinlock'suz her kask buğu yapıyor ama Double D bağlantısının çıtçıtı hemen koptuysa kaza sırasında ne olur belli olmaz iyi bir kask değilmiş belli ki :(
Kaskınız kaç yıllık
MT Revenge kullanıyorum. Normalde bu kaskı 700 tl bütçesi olan birisine önermem. Ancak buğu yapma konusunda, nerdeyse sıfır buğu yaptığını söyleyebilirim. Pinlock aldım. Hala açmadan posetinde duruyor. Takma ihtiyacı hissetmedim. Ama Nitro düşünülüyorsa, bence MT Revenge alınmalı.

Kaskınız kaç yıllık

kaskı 2014 ekim veya kasım ayında aldım, içinde ocak 2014 yapımı olduğu yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar