Çılgın Bajaj Antalyalı Motorcuları Cosşturuyor

kayış kopmuş balata sıyırmış silindir meme yapmış al baba bu 4 tekeri eğlence gırla....

:mrgreen:

Benim favorim üzerinde yelek olmayan top sakallı dayı.

https://www.facebook.com/tmsia07/videos/1131697533516475/

Favorinizin kim oldugunu soyleyeyim. Kendisi sitede kose yazarlari kisminda ismi bulunan Alpaslan Apak'tir. Yillarini 2 teker uzerinde gecirmis, ayni zaman da Milliyet Akdeniz gazetesinde "Motosikletli Yaşam" sayfasini hazirlamaktadir. Tanisaniz hayrani olursunuz. Hep diyorum allah bana da onun ki gibi bir omur nasip etsin. Ben bu kadar seker ve enerjik bir insan daha tanimadim.
Digerlerine gelirsek hepsi isinde gucunde insanlar aslinda. Kimisi Bajaj'in Antalya merkez servisi, kimisi sigortaci, kimisi emekli :)
Ha izleyen kiside basarili bir motovlog. Kendisi forumdan :mrgreen:

Merhabalar
Dansın amacını pek anlamadım :)
Ben de arkadaşla aracı deneyip ayrıldık , dans kısmına kalamadım.. ilginç
İyi akşamlar

Bende oradaydim hatta bu dansi bende videoya cektim. Bi kaç goruntu daha ekleyip youtubeye koycam. " Hadi gelin egleceli birsey yapalim kendimize gulelim" diye yapilan eglenceli birseydi. Yapanlar eglendi, o sirada oradakiler eglendi. Yukaridaki yorumlarda bazi arkadaşlar küçümser şekilde yorum yapmis. "Yazık" .

Eskiden bir çok çocuğun ruh sağlığının bozulmasına neden olan Teletabi diye bir çizgi film vardı . Bana onu hatırlattılar :)

Bende oradaydim hatta bu dansi bende videoya cektim. Bi kaç goruntu daha ekleyip youtubeye koycam. " Hadi gelin egleceli birsey yapalim kendimize gulelim" diye yapilan eglenceli birseydi. Yapanlar eglendi, o sirada oradakiler eglendi. Yukaridaki yorumlarda bazi arkadaşlar küçümser şekilde yorum yapmis. "Yazık" .

Eğlence anlayışınız çok farklıymış...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar