Baskan yas kac bilmiyorum ama benden buyuk oldugun aşikar,benden buyuksen artik belirli olgunlugada erismissinizdir ve bazi konularda anlayisla karsilanacagida bi gercektir. Sevgili,eş ne bileyim artik adina her ne denirse. Egerki sizi kisitliyor,surekli sıkıyo ise olmamistir abi. Kabul ediyorum karsilikli fedakarliklar,bazi huylardan vazgecme vs durumlari olabilir ama motorsiklet,araba vs bu konularda durmasi gereken yeri bilmeli. Benim butun kiz arkadaslarim herzaman biliyolardiki araba onlardan once geliyodu. Ben kendimi bilmisim araba sevdasi,hala araba sevdasi. kiz arkadasimla dolasirken bi araba gorup defalarca arkama donup baktigimi bilirim. Onlarda bunun farkindalardi ama beni boyle kabul etmislerdi.Araba kizi kiskanmiyosa kusura bakmada oda araba sevdami kiskanamaz (biraz abes ornek oldu kabul :queen: ) kiskanmamalida. Diyecegim odurki sizin bu sevdadan vazgecmeyeceginizi soyleyin,gerekirsede gerekeni yapin baskanim. Eş dedigin seni kisitlamaz,birbirinizin hobileriyle,sanki kendi hobilerinizmişçesine dogal eglenebiliyosaniz iste ozaman dogru eşi bulmussunuz demektir. Bu konuda size sabir diliyorum. Keyifli forumlar baskan