- Konu Yazar
selamınaleyküm iki tekere gönül veren dostlarım bir hafta önce başıma gelen ve başka motorsiklet sürücülerininde kabusu olan bu köpeklerle başımız hep belada geçen hafta çocuğumun okuluna gitmek ve evladımı görmek için yola çıktım hereke nuh çimento lisesine gelmeden peşime dört beş tane köpek havlaya havlaya benim peşime düştü ben kaçayım diyorum onlar sanki ısırmak için can atıyor gibiydiler ben tali yola geldim önümde araçlar durdu bende mecburen durmak zorunda kaldım aslında köpekleri ve kedileri seven biriyim ama baktım hepsi üstüme gelmeye başladı bende biraz korktum baktım olmıycak kafamdaki kaskı çıkarttım köpeklerin üstüne yürümeye başladım gelin lan itler deyip az kalsın birisinin kafasına patlatacaktım bu sefer tam tersi oldu onlar kaçmaya ben kovalamaya başladım birisi kaçarken yoldan geçen bir bayana çarptı bayan çok korktu sonra dağılıp hepsi gitti kaza yapmadığım için RABBİME dua ediyorum çünkü kaç arkadaşımız köpekler yüzünden kaza yapıp biyerleri kırılıp yatıyorlar ALLAH onlara şifa versin inşallah ALLAH sonumuzu hayır eylesin inşallah iki tekere gönül veren tüm dostlarma kazasız belasız sürüşler diliyorum.