başlangıç motosikleti

arkadaşlar öncelikle merhaba
yaklaşık 2 yıldır forumu takip ediyorum,ehliyetim var 21 yaşındayım, biliyorum sıkıldınız bu tarz konulardan fakat ben yazayım yardımcı olan olur belki :)
sonunda ilk motosikletimi almak üzereyim ekipman hariç bütçem 3.500 civarı ve taksitle ödemeyi planlıyorum

1. seçenek mondial mh drift sıfır
2.seçenek tvs apache 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-salgin-motor-da-bakimli-tvs-apache-kredi-kartina-9-taksitle-261729860/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
3.seçenek ybr 125 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-tuna-otomotivden-2014-ybr-125-servis-bakimli-260888167/detay?newSearchMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
eğer taksit imkanı olursa bütçeyi zorlayarak ybr ye yönelmeyi düşünüyorum, yorumlarınıza ve farklı önerilere açığım

Sti

Ybr aralarindaki parlayan yildizdir. Daha sonrasinda drift ve apache olarak devam eder. Ehliyetinizi almanizi ve butce icinde min. 1.500tl kadar butce ayirmanizi,full ekipman gezmenizi tavsiye ederim. Kimse motorsiklet hayati erken bitsin istemez degilmi? :)

ekipman olayını da herkes yanlış anlıyor, ls2 kask probiker eldiven vs kullanmayın

ilginize teşekkür ederim ehliyetimi alalı 2 yıl oluyor sadece kışlık ekipman için 2000 tl ayırdım şuan aklımda nolan n86 kask revit jupiter mont revit milano eldiven düşünüyorum pantolon ve bot konusunda şuanlık bilgim yok malesef

Bu arada ilandaki motorlar galeriden, sen sahibinden almaya çalış galericilere bulaşma

ekipman olayını da herkes yanlış anlıyor, ls2 kask probiker eldiven vs kullanmayın

Ls2 konusunu açarmiyiz?Belki konforlu olmayabilir ancak Belli güvenlik standartlarını sağlayan bir markadir.Biraz fakirler ölsün olayına benzememişmi bu..
Geçenler de bir kaza raporu vardı kafadan çok sert bir darbe almasına rağmen görevini fazlasıyla yerine getirmiş sürücü kafasını gerektiği gibi korumuştur.Ls2 ile 20 liralık kavanozlari aynı kefeye koymayalim.Ls2 alınıp kullanılir zaten karşıladığı güvenlik standartları bellidir bunun dışındaki bilgiler kulaktan dolma bile değildir..

Ls2 konusunu açarmiyiz?Belki konforlu olmayabilir ancak Belli güvenlik standartlarını sağlayan bir markadir.Biraz fakirler ölsün olayına benzememişmi bu..
Geçenler de bir kaza raporu vardı kafadan çok sert bir darbe almasına rağmen görevini fazlasıyla yerine getirmiş sürücü kafasını gerektiği gibi korumuştur.Ls2 ile 20 liralık kavanozlari aynı kefeye koymayalim.Ls2 alınıp kullanılir zaten karşıladığı güvenlik standartları bellidir bunun dışındaki bilgiler kulaktan dolma bile değildir..

ls2nin 150 liralık kaskının ufak bir kaza sırasında ortadan ikiye bölünmesine şahit oldum, fakirlikle alakası yok biraz bekleyip 600-700 liraya güzel kask alınması gerekiyor diye düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

ilginize teşekkür ederim ehliyetimi alalı 2 yıl oluyor sadece kışlık ekipman için 2000 tl ayırdım şuan aklımda nolan n86 kask revit jupiter mont revit milano eldiven düşünüyorum pantolon ve bot konusunda şuanlık bilgim yok malesef

n86 bana konforsuz geldi haberin olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ybr al sen kafan rahat eder.

ls2nin 150 liralık kaskının ufak bir kaza sırasında ortadan ikiye bölünmesine şahit oldum, fakirlikle alakası yok biraz bekleyip 600-700 liraya güzel kask alınması gerekiyor diye düşünüyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------

n86 bana konforsuz geldi haberin olsun

n86 yerine tavsiye edebieceğiniz bir kask var mı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar