- Konu Yazar
benim boyum 1.86 pcx 150 alıcaktım hem gerksiz oahalı hemde küçük geldi bana hd2-200 cc aldım 2. el adığım için 6000 e aldım 5500 e her türlü satarım anlattığınız gibi 3-5 bin kaybetmek tabiki olucak sen zaten yüksek donanımı marka sebebi ile ucuza aldın ???
dandik cbf 150 sırf parçası çok diye karbüratorlu motora 7 bin lira veriyorsun normal birşey satarkende 6000 etmesi
geriye doğru baktığında sen su soğutması olmayan motora enjeksiyon olmayan motora zaten fazla para verdin markası yüzünden satarkende markası yüzünden satıyorsun normal bir durum,
pulsar 3000 kaybediyor demişşin 2000 en fazla kaybeder, 20 bin km sürsen enjeksiyon ile daha az yaktın ve 160 km ye kadar hız yapabildin ?
yani zararınıza değil kullandığınız özellikler sizin zaten bertaraf ettiğiniz özellikler,
6500 lira cbf verenler 2. el kuvetli felan geçin bu işleri,
SYM GİDER SCOOTER AKAR
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:15 ----------
birbirimizi kırmamaya incitmemeye çalışalım arkadaşlar
Kesinlikle haklısınız kımse kımse hakkıında yok senın karakterın şu falan dıyemez ben çın malı cok kullandım ucuz oldukları için en son 150 mc ile buyuk kaza atlattım ve mondıal gercekten magdur ettı adamların elınde parçası bıle yokmuş yahu daha nasıl ben bu motoru oveyım gaza fazla basınca 20-25 kurus yakıyordu valla