etmek istiyosan et abide neden? ne sebeple mt07 almayı dusunuyosun? cc büyütsen anlarımda
şu sebeple: bildiğin gibi km motosiklette yüksek olunca pek alan olmuyor ayrıca xj6 ikinci elde satışı çok zor oluyor. mt 07 peynir ekmek gibi satılıyor. yoksa xj6 dan çok memnunum . beni tedirgin eden yarın öbürgün 50000 km ye gelince ne olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:40 ----------
Amaç ne ABS mi? km düşürme mi, şehir içi daha hafif motormu? biraz az yakar beklentisimi?
bence şehir içi bi ufaklık al yanına, motoruna devam et.
şu sebeple: bildiğin gibi km motosiklette yüksek olunca pek alan olmuyor ayrıca xj6 ikinci elde satışı çok zor oluyor. mt 07 peynir ekmek gibi satılıyor. yoksa xj6 dan çok memnunum . beni tedirgin eden yarın öbürgün 50000 km ye gelince ne olacak.
tabi abs de ayrı b,r faktör . hiç absli motosiklet kullanmadım. ama dezavantajları daha fazla mt 07 nin
tamam mt 07 ikinci elde çok cabuk satılabiliyor lakin bana göre dezavantajları xj6 dan daha fazla:
mt07 dezavantajları: titreşim , konfor , rüzgar , ergonomi , artçı faktörü,
mt07 avantajları : abs , model yüksek km az , ikinci elde daha seri satılabilen daha hafif,
xj6 dezavantajları: bana göre tek dezavantajı var km si yükseldi ve zaten ikinci elde çok ağır satılan bir motosiklet olması , frenleri iyi olmasına rağmen abs nin olmaması.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
Barodinin km fobisi var her geçen gün elimde patlar korkusuyla geziyor:queen
aynen öyle çünkü beni bu fobiye sokan alıcı olanlar ben dahil hepimiz kmsi çok diye daha az km olan modellere bakıyoruz. işin ilginç olan yanı arabalarda böyle bişey söz konusu olmaması bana enterasan geliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:48 ----------
Barodi bi sakin ol ya, ara ara celalleniyorsun.. mt07 ile diversiyonu ayni kefeye koyma.. mt07 ayaga dusmus makine... xj nin bir durusu var hem seninki kamuflajli kasa degilmi cok pisman olursun cok..
zaten ne zaman satmaya kalkışsam bi bakış atarım uzaktan motosikletime. içimden lan ne anılarım oldu geçti seninle deyip bir iç çekerim. pişman olacağımın farkındayım. çok alıştım xj6 ya evlat gibi bişey oldu .
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:50 ----------
sayın barodi xj yi verme git ucuz bir cross al
kross bu yaştan sonra hoplayıp zıplamak bana göre değil. ben konforlu insanım rahatıma düşkünüm. kros hiç tarzım olmadı.