Çenesiz Kaskmı Çeneli Kaskmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.a arkadaşlar güvenlik ve rahatlık açısından çenesiz kaskmı daha iyi çeneli kaskmı daha iyi ?

istatistiklere gore ellerden sonra cene yere vuruyor... bir arkadasimin tanidigi bunsekilde yuzune platinler takildi..

Çenesiz daha iyi benim 3 tane çeneli kaskım var hepsi de yanaklarımı sıkıyor sakız çiğneyemiyorum..

Çene açıkta ne kadar güvenli olabilir?

Kaskın modeli yoktur bana göre,hangi model kullanılırsa kullanılsın Full Face kask takılmalı.

Kesinlikle full face dedikleri çene li ve çene si açılmayan kask . Önce güvenlik rahatlik ikinci planda

Biraz mantıklı düşünürsek cevap belli aslında.Sırt üstü düşeceğinin garantisi yok.Fullface ve açılır olmayan bir kask tabi ki.

Sakal da varsa içten çene kısmına fena batar en güzeli bandana takıp dolaşmak ferah ferah ...

Bazen sorunun cevabı çok açıktır ve kesin bi çapanoğlanı var hissi oluşur ya, şu an onu yaşıyorum

A mı diyim B mi diyim :sunny: yok yok en iyisi full face diyim:thumleft:

Kask mı, benim iki tane var. Biri fullface diğeri çeneden açılır. Ama sen alma, ııhh masraf yapma. Onun yerine led taktırırsın motora.

1_5293465.jpg

1_5302860.jpg

9300_8_1.jpg_5.jpg

Aleyküm Selam güvenlik açısından full face kask rahatlık açısından bu nazi kaskları var asker miğferi gibi ama ALLAH korusun kaza anında sadece kafanın üstünü korur ! Bence sen iki örneğin ortası olan çeneden açılır polislerin kullandığı NOLAN kask al :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
çenesi olursa başını ağrıtır sen çenesiz al bosver
kask başına uygunsa ağrıtmaz. Kafasına uygun değilse çenesiz de ağrıtır. Full face kask takanların sürekli baş ağrısı çektiğini mi sanıyorsunuz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:18 ----------

S.a arkadaşlar güvenlik ve rahatlık açısından çenesiz kaskmı daha iyi çeneli kaskmı daha iyi ?
çeneli güvenlik açısından daha iyi, çenesizi takip çıkartmak daha kolay. Tabii ki çeneli kask tavsiye ederiz.

bazi yorumlar cidden cok komik...
kardes kaskin ne kadar kapali olursa o kadar korur.
dünyaca kanitlanmis bir seydir tam kapali kaskin en güvenli kask oldugu!
e güvenligin icin de bir zahmet biraz rahatligindan ödün ver

Forumdan Uzaklaştırıldı
web-N44-Views.jpg

Tabiki Nolan Modular

Maximum güvenlik için kaliteli bir full face kask kullanmanızı öneririm.

Saygılarımla.

bencede en sağlıklısı ful face cevap her zaman belli zaten iki kaskım var çene kapalı herkezin tekeri düz bassın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar