NTV'deki Saffetin garajı programında yapılan tanıtımın videosu:
www.youtube.com/watch?v=Obx8HZ7G9Wc
İyi seyirler.
www.youtube.com/watch?v=Obx8HZ7G9Wc
İyi seyirler.
Honda nın tasarım olarak son 20 yılda yaptığı en estetik tasarım. aynı zaman da harika bi re desing.
Tasarımcıyı kutlamak lazım motor aşırı karizma:cat:
Bende aynı fikirdeyim arkadaşım. Hatta o kadar eminim ki honda mühendisleri bizler uğraşmayalım diye G noktasını bile koymuşlar motora. Basıyorsun halet-i ruhi değişiyorBence de...hatta şu ana dek üretilmiş en sexy-gerçek maxi enduro...

...honda mühendisleri bizler uğraşmayalım diye G noktasını bile koymuşlar motora. Basıyorsun halet-i ruhi değişiyorAramak taramak nerde bu demek yok
0 sorun
![]()
Ben motosikletin ağırlığını ilk duydumğumda facia, fecaat demiştim. Barkın bayoğluda ağırlığın büyük hayal kırıklığı olduğunu söyledi.
Motor iyi görünüyorda hangi amaca hizmet eder, dakar, Africa Twin falan bu felsefeyi yansıtırmı çok tartışılır.
dolu depo ağırlığı 250 kilodan fazla bu ağırlık arazide zor valla. istanbul içi de sakatale: DCT biraz nefes aldırır ama kurtarırmı bilinmez
CBR125R ile aynı ağırlıkta olmasını beklimiyosundur herhalde....sonuçta paralel 2 - 1000cc maxi enduro makine....:mrgreen:
Hic bir motor icin bu kadar heyecan yapmamistim, dediginiz gibi olmus bu motor. Çantalar icin netten baya arastirdim avrupadan ama fiyatlar kafa kafaya yada daha pahali hondanin sundugu paketten. Bende seyahat paketini pazarlik indirim falan satin aldim. Koruma demirini kaldi sadece eksik olarak.
Ben hala beklemedeyim aksesuar için... Erken davranmışsınız. Hondanın çantaları bence bir işe yaramaz.