Dost...bi tiyö vereyim...sıfır düşünüyosan....Otosever Honda'da(Ş.evler/İst.) 1ad. siyah 2015 500R var...nakite 19,5'a bırakıyorlar...19 luk kalmamış ben de sordum bugün. 20500 olan yerlerde de son 1-2 motor kalmış. Plaka+ruhsat 21 yapıyor.
İkinci el 1-2 tane buldum gibi, gittim gördüm beğendim.
Arkadaşlar iki sorum olacak,
1- Stok lastiklerinin adı nedir? Performansı nasıldır? Islak hava, viraj, yatma, ve frenleme değerlendirir misiniz?
2- genel bir soru bu, plakası benim oturduğum il değilse plaka değişmek zorunda mıyım? Mevcut plaka ile devralabilir miyim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Yani lastiklet Dunlop da tam model adı nedir?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
19 luk kalmamış ben de sordum bugün. 20500 olan yerlerde de son 1-2 motor kalmış. Plaka+ruhsat 21 yapıyor.
İkinci el 1-2 tane buldum gibi, gittim gördüm beğendim.
Arkadaşlar iki sorum olacak,
1- Stok lastiklerinin adı nedir? Performansı nasıldır? Islak hava, viraj, yatma, ve frenleme değerlendirir misiniz?
2- genel bir soru bu, plakası benim oturduğum il değilse plaka değişmek zorunda mıyım? Mevcut plaka ile devralabilir miyim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:06 ----------
Yani lastiklet Dunlop da tam model adı nedir?
Dunlop Sportmax..İrc'ye 5 çeker...:wiinkk: