Kaygan zeminde cbr250 ile yatış

Herkese selam.

Geçen fırtınada başıma böyle bir hadise geldi.. Sert rüzgarda sanırım gidonu fazla sıktım. Ön tekerin altından halı çekilir gibi muhabbeti oldu. Herhangi bir frene dokunmadan vıjjt diye yeri öptük. Zemin kaymak beton ve göründüğü üzere ıslak. Lastikler irc. Hasar bende sıfır motorda yan karenajda ufak bir çatlak ve aynada kırık. Bunu da böyle atlattık diyelim. Allah kimseye kaza bela vermesin.. Amin.

Sanırım maltepe sahildeki yeni yapılan yerin uç kısmına doğru gidiyordunuz. Hocam o havada orası hem buz gibi eser hemde o saatte heryer buz olur. Şansınız varmış yine gidon sola değil sağa döndü. Allah beterinden korusun geçmiş olsun.

Bu tür anlarda devirsiz ve yavaş gitmek en doğrusu, geçmiş olsun gayet ucuz atlatmışsınız...

geçmiş olsun..

bence düşmen en hayırlısı olmuş o hızla mendereğin ucuna vardığında duramayıp denize gidebilirdin..

Herkese selam.

Geçen fırtınada başıma böyle bir hadise geldi.. Sert rüzgarda sanırım gidonu fazla sıktım. Ön tekerin altından halı çekilir gibi muhabbeti oldu. Herhangi bir frene dokunmadan vıjjt diye yeri öptük. Zemin kaymak beton ve göründüğü üzere ıslak. Lastikler irc. Hasar bende sıfır motorda yan karenajda ufak bir çatlak ve aynada kırık. Bunu da böyle atlattık diyelim. Allah kimseye kaza bela vermesin.. Amin.

https://www.youtube.com/watch?v=ZpHaHapCptM

Eğitim almalısın....

geçmiş olsun kaygan zemin ötesi buz bile vardır belki yerde o zemini tutacak lastik daha üretilmedi ,bu işi zevk için yapıyorsak bu tip havalar da binmek bana gelmez açıkçası

Dostum o havada ve ıslak zeminde gereksiz bir sürüş olmuş .yazıktır malına canına hiç gereği yokmuş sanki

Arkadaşlar zaten orada zemin asfalt olmadığı için hatırladığım kadarıyla orada zemin beton öyle bir zeminde de zaten motorun kayması için ıslaklık olması bile yeterli yağ gibi kayar orası çünkü tekrar geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşimiz biraz acemi öyle bir yolda gaz açılmayacağınıda öğrenicek ama zamanla ayı zamanda asfalt gibi gitmşşin asfaltta noktacıklar boşluklar olduğu için tekerlek tutunacak yer bulabilir lakin o yolda düz zemin hem çabuk buzlar hemde normaldede kaygandır,

size birşey olmaması sihhatiniz için çok iyi bu küçük düşme sizi iyi sürücü olmayan bir çıt daha yaklaştırdı,

Kazsız sürüşler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar