Ninja 250sl (tek kişi ) vs yamaha r25 (2 kişi )

Hsaahahahahaahah kim kimi geçer, ben daha çok geçerime dönüyo olay yavaş yavaş :cherry:
Yerse dağlardan gidelim, hadi bakalım :mrgreen:

R25 de amaç ne zaten çözmüş değilim :))mübarek bazıları r6 nın içinden geçer diyecek diye korkuyorum :))yakıt ve cc oranına baktığında bence ölü yatırım al bi fz6 hemen hemen aynı yakıt fz6 içinden geçer hem daha ucuz :))

R25 de amaç ne zaten çözmüş değilim :))mübarek bazıları r6 nın içinden geçer diyecek diye korkuyorum :))yakıt ve cc oranına baktığında bence ölü yatırım al bi fz6 hemen hemen aynı yakıt fz6 içinden geçer hem daha ucuz :))

yakıt hakkatten çok sıkıntılı ya en sevmediğim yönü motorun resmen bide öğrenciysen tamamdır :)

çift silindir kedi , tek silindir fare oyun oynuyolar birbirleriyle yiyişip şakalaşıyolar ninjalı çocuk aklından geçiriyor benimde bir r25im olsa diyor anne bize niye almıyorsunuz bizde niye yok diyor :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

R25 şuan için en iyi giden 250li birçok özelliğiylede en iyisi fakat tabi bir 600lük olamaz adı üzerinde 250 ama bütün 250lilerden iyi gidiyor buda bir gerçek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar