Bu amcaya biliyorum önünde saygıyla egiliyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------
bikerboi eklenmistir abi adin listeye merak etme

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------
Genelde hatunlar ve meyilli kesim vespa kullandığından olabilir. Onlar da forumlara üye olmayı tercih etmiyordur muhtemelen.
Hocam meyilli kesim derken anlamadim ama hatun konusunda haklisin vespa kullanan kadın sürücüler gercekten fazla
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------
Vespa nın platformu farklı. Açıkcası içler acısı. İstanbul un en hatırı sayılır vespa gruplarından bir tanesini arkadaşım yönetiyor. Adamın uğraşmak zorunda kaldığı saçmalıkları görünce vespa dan uzak durduğum için mutluyum.
Benzer sıkıntılar chopper grubları içinde var. O yüzden İstanbul un en kafa ve rahat chopper kulübün ailecek üyesiyiz.
Vespask CANDIR (vespam olmadığı halde bknz İnstagram)
Corsaires daha da CANDIR
Haklisin hocam platformlari farkli motosikletin zevkinin grupla gezme gibi aktivitelerle cikacagina 2 senedir yalniz kullanarak tecrube ettim

o yuzden buraya yazdim belki forumdada vespa kullanicilari vardir diye bi grup kurariz etkinlikler yapariz dusunmustum dediginiz gruplara bakicam hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
Parasi olan adam icindir vespa bakimi ayri parcasi ayri dert
Bi 600rr olsa tum malimi mulkumu dokeyim de vespa icin olmaz ya
Ben artik oyle dusunmuyorum cunku japon motosikletleri ile kafa kafaya servis fiyatlari he parca konusunda bisi diyemem parcaya ihtiyacim olmadi cok sükür , 600rr icin bende dokeyim herseyimi ama yerden spatulayla kazinmak istemem