Vespa Kullanıcıları bu kadar mı azız ya da yokmuyuz :)

Motosikleti
Vespa GTS 300 SUPERSPORT S
Arkadaşlar vespa kullanıcısı neden yok yav bi kac tane gordum ama onlarda aktif degil gelin aktif olalim tanis olalim geziler yapalim toplanalim toplanamasak bile en azindan toplanmaya calisalim(isyan) :) arkadas psikolojim bozuldu uye oldugumdan beri acaba dedim ilk motor olarak vespa yanlis bi tercih mi diye valla vitesliye gecirteceksiniz beni en sonunda her neyse gece gece daha fazla mala baglamadan kullanicilari meraklilari fetisistleri gelinde su konuyu bi masaya yatiralim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Al sana Vespacı :)

Genelde hatunlar ve meyilli kesim vespa kullandığından olabilir. Onlar da forumlara üye olmayı tercih etmiyordur muhtemelen.

Vespa nın platformu farklı. Açıkcası içler acısı. İstanbul un en hatırı sayılır vespa gruplarından bir tanesini arkadaşım yönetiyor. Adamın uğraşmak zorunda kaldığı saçmalıkları görünce vespa dan uzak durduğum için mutluyum.

Benzer sıkıntılar chopper grubları içinde var. O yüzden İstanbul un en kafa ve rahat chopper kulübün ailecek üyesiyiz.

Vespask CANDIR (vespam olmadığı halde bknz İnstagram)
Corsaires daha da CANDIR

Parasi olan adam icindir vespa bakimi ayri parcasi ayri dert

Bi 600rr olsa tum malimi mulkumu dokeyim de vespa icin olmaz ya

Motosikleti
Vespa GTS 300 SUPERSPORT S
Bu amcaya biliyorum önünde saygıyla egiliyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:00 ----------

bikerboi eklenmistir abi adin listeye merak etme :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------

Genelde hatunlar ve meyilli kesim vespa kullandığından olabilir. Onlar da forumlara üye olmayı tercih etmiyordur muhtemelen.

Hocam meyilli kesim derken anlamadim ama hatun konusunda haklisin vespa kullanan kadın sürücüler gercekten fazla

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:06 ----------

Vespa nın platformu farklı. Açıkcası içler acısı. İstanbul un en hatırı sayılır vespa gruplarından bir tanesini arkadaşım yönetiyor. Adamın uğraşmak zorunda kaldığı saçmalıkları görünce vespa dan uzak durduğum için mutluyum.

Benzer sıkıntılar chopper grubları içinde var. O yüzden İstanbul un en kafa ve rahat chopper kulübün ailecek üyesiyiz.

Vespask CANDIR (vespam olmadığı halde bknz İnstagram)
Corsaires daha da CANDIR

Haklisin hocam platformlari farkli motosikletin zevkinin grupla gezme gibi aktivitelerle cikacagina 2 senedir yalniz kullanarak tecrube ettim :) o yuzden buraya yazdim belki forumdada vespa kullanicilari vardir diye bi grup kurariz etkinlikler yapariz dusunmustum dediginiz gruplara bakicam hocam

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------

Parasi olan adam icindir vespa bakimi ayri parcasi ayri dert

Bi 600rr olsa tum malimi mulkumu dokeyim de vespa icin olmaz ya

Ben artik oyle dusunmuyorum cunku japon motosikletleri ile kafa kafaya servis fiyatlari he parca konusunda bisi diyemem parcaya ihtiyacim olmadi cok sükür , 600rr icin bende dokeyim herseyimi ama yerden spatulayla kazinmak istemem :)

Super Moderator
Hadi nerede apacheciler ? YBR125 'cileri göremiyorum ? OOoOOoO Yamaha Xmaxcilar da buradaymış hoşgeldiniz, Cibircilar sizi de piste alalım? Z300'ün abisi Ninja 300'den bir depo benzin.. Alkışlıyoruz.. Zx636 dans pistinde lastik yakıyor,...

Motosikleti
HONDA HORNET 750, HONDA PCX 125, YAMAHA X MAX 250 Tech Max
Vespa biraz markalastı artık. Çogu insan vespayı bilir ama piagioyu bilmez. İnsanlar da cok para dökmediği için artık delight ve fiddle alıyorlar vespa yerine hatta bütcesi epey kısıtlıysa mondial 125 znu veya asya nostaljiye yöneliyorlar.

Sti

Vespa mi vespada ne? fiddle a takilan lakap vespa degilmiydi yav? Markamiymis o :queen:

Vespa grupları genelde facebook ve instagram üstünde. 2 3 defa toplaştıklarını görmüştüm. Özellikle yazın SUMA beach falan gidiyorlar :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
vespa yı binmek için değil koleksiyon gibi alırım zira maxi scooterdaki rahatlık yok uzun yolada gidilse mahfeder kişiyi

sym joyride ile geliyorummmmmm :D

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Daha ne istiyorsun teksin bu forumda:cherry:

ben varım. 2 seferdir marka/model konusu içerisinde LX150 başlığı açmaya çalışıyorum ancak sayın moderatörlerimiz bir türlü başlığı onaylayıp açamadılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu gözler bu forumda piaggio x10 evo alacak kişilere pcx tavsiye edildiğini gördü :D daha konuşmam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar