Bak bu orijinal. Hemen ekledim listeye![]()
Meseleyi sahsilestirmeden saygili bir sekilde tartisma engelli arkadaslardan inciler:
1. AEA trolleri
2. Holding savunucu
3. Holding asiği
4. Kanuninin kuyruğu
2. ve 3. maddeyi ben yazdım. Ve gerçekten bu forumda AEA trolleri de, Holding savunucuları da var. Sen yok öyle birşey desen de bana göre var.
Ama işin ilginç yanı (ve senin anlayamadığın olay) ben olayı şahsileştirmedim, hiç kimseye direkt olarak sen holding aşığısın demedim. (örneğin istesem sana direkt bu sıfatla hitap edebilirdim, yapmadım. Ama bu sıfatı en çok sahiplenen ve en çok gocunan sen oldun.
Birkaç mesajında sürekli "benim kuralkanla alakam yok" yazma gereği bile duydun, ne gereği varsa? benim açımdan fark etmez, istersen kuralkanda müdür ol, istersen AEA yayın ekibinden biri, benim için sadece kişilerin fikirleri önemlidir.
Dikkat ettiysen bir kere bile AEA trolleri yakıştırmasını üzerime alınmadım. Çünkü öyle olmadığımdan ben zaten eminim, ya sen? :thumleft:
Bu arada halen bold ve renkli karakterler kullanıyorum, gözlerin falan rahatsız olmuyordur inşallah
Yarası olan gocunur, yapacak birşey yok diyorum ve forumu keyifle takip etmeye devam ediyorum :wiinkk:
Moderatör tarafında düzenlendi: