Hyosung güzel motordur, büyüktür, alımlıdır, güçlüdür. Gidişi stabildir, V2'sinin homurtusu sürücüsüne haz verir. 80km de neyse 160km da da aynı güveni verir. Kıçı başı ayrı oynamaz. 100km/4LT gibi bir tüketim değeri vardır. Servisleri hakkında çoğu zaman iyi şeyler duyulmaz, servis işi senin için önemliyse, elin de pek anahtar tutmuyorsa bu faktörü atlama.
Sıfır parçaları pahalıdır, japonlarla yarışır, fakat çıkma parçası boldur. Yaklaşık 10 senedir Türkiye piyasasında olduğundan tüm çıkarabileceği sorunların çözümleri bilinmektedir. Forumdaki GT250R başlığı ölü olsa da, Facebookta Hyosung GT250 Türkiye sayfasında her türlü soruya ve soruna çözüm bulabilir, her türlü yedek parçaya ulaşabilirsin.
Bunun dışında zincir-dişli, yağ filtresi, hava filtresi, gaz-debriyaj-fren teli, balata gibi sarf malzemelerini bulmak kolay ve ucuzdur.
Bajaj'a gelirsek, kullanmadığım için kullanışıyla ilgili birşey diyemeyeceğim, fakat Hyosung dan düşük performansı olduğu bilinen bir gerçek.
Yakıt tüketimi Hyosung'dan düşük ve yedek parça fiyatı/servis olarak Hyosung'dan üstün. Mantık motorudur. ABS'si çok çok büyük bir artı. Fakat naked modelinden bile yüksek duran gidonu ve tasarımı benim gözüme pek hitap etmiyor. Bence biraz daha ilk motor olacak türden bir model.
Ben aslında motorumu almadan önce Pulsar 200NS ve Hyosung arasında kalmıştım. Fakat ikisini yan yana görmem bana yetmişti. Beni heyecanlandıranı seçtim

Eğer Bajaj alsam ve yanımdan bir Hyosung geçse iç çeke çeke bakardım. Fakat şimdi trafikte onlarca Pulsar görüyorum, içimde tık yok