İlk Motor - Düşünceler

Merheba arkadaşlar ilk motorumu alıcam yani başlangıç motoru bütçe sıkıntım var ama kuba vs. gibi bir marka ile başlamak istiyorum seneye üniversiteye gidicem gerekirse şehirler arası gidicem. Ben eğer bazı zorlamalarla bütçe yeterse mt-125 düşünüyorum olmazsa Bajaj pulsar 200 ns düşünüyorum fikirleriniz neler ?

Karşılaştırılan motorların markaları: AEA'ya sponsor olan YAMAHA ve AEA'nın düşman kesildiği BAJAJ

Amaç: Troll. Nabız ölçme. Belirsiz.

Sonuç: Bu konu malum olay öncesi açılsaydı yüksek ihtimalle herkes ''YAMAHA daha kaliteli ama 125 cc için o kadar paraya değer mi? Ben senin yerinde olsam daha uygun olan Pulsar'a yönelirim. Hem yeni başlayacaksın, düşüp kalkacaksın, senin için daha hesaplı olacak. Yine de param var diyorsan tabii ki MT-125 :))))'' diyecekti. Fakat malum olay herkesin bilgisi dahilinde olduğu için BAJAJ ölümüne kötülenecek. İzleyelim ve görelim :)

ilk ben başlayayım,kuralkanın elinde olduğu sürece bajajdan uzak dur

Son düzenleme:
Bunu buraya sormana gerek yok kullanıcı başlıklarını oku gerekirse onlara sor kendin karar ver sonradan pişman olursun. Ben bu iki motorun arasında bajaja daha yakındım kullanıcı yorumları ve kronik sorunları yüzünden şu an altımdaki çin cross unu tercih ederim.

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bu ülkede Bajaj hakkında konuşmak yasak sonra dava açıyorlar.Açın Pulsar başlığını okuyun orada her türlü bilgi mevcut.MT-125 te sanki 125 cc bir motosiklete göre biraz pahalı gibi.

Abi kesinlikle trollemek gibi bir amacım yok Göktay Batur facebook instagram gibi sosyal hesaplardan bakabilirsin. Neden şimdi sordun peki ? dersen aile de iki kardeşiz abim cbr 125 ile başladı bende 17 yaşındayım yani tam olarak 11 ağustos da olucam. MT serisi ile yazın tanıştım kocaelide görmüştüm tipi modeli hoşuma gitti AEA yı izledikten sonra da biraz daha yakın oldum ama dediğin gibi biraz bütçeye fazla kaçıyor bu yüzden bu bütçede bajaj da hoşuma gidiyor ''MALUM OLAY'' dediğin şeyi ise daha bugün konu başlıklarında görmekle beraber net bir bilgi sahibi değilim sadece benden daha fazla tecrübe ve teknik bilgi sahibi olan kişilere sormak istedim.

2.el duke 125 ler 7.000 e bulunabiliyor onlar hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Klasik olacak ama 'Japondan Şaşma ' derim. Hatta honda al küçük cc leri kullanıcı dostudur.

Sevdiğim tek naked MT. Ama 125liği cidden pahalı. Ben Pulsar NS öneririm hocam. 200lük mü alırsın 150lik mi alırsın sana kalmış.
Yamaha'yı severim ama 125lik sınıfta çok pahalı. Ybr bile dahil buna.

Abi kesinlikle trollemek gibi bir amacım yok Göktay Batur facebook instagram gibi sosyal hesaplardan bakabilirsin. Neden şimdi sordun peki ? dersen aile de iki kardeşiz abim cbr 125 ile başladı bende 17 yaşındayım yani tam olarak 11 ağustos da olucam. MT serisi ile yazın tanıştım kocaelide görmüştüm tipi modeli hoşuma gitti AEA yı izledikten sonra da biraz daha yakın oldum ama dediğin gibi biraz bütçeye fazla kaçıyor bu yüzden bu bütçede bajaj da hoşuma gidiyor ''MALUM OLAY'' dediğin şeyi ise daha bugün konu başlıklarında görmekle beraber net bir bilgi sahibi değilim sadece benden daha fazla tecrübe ve teknik bilgi sahibi olan kişilere sormak istedim.

Agustos ayinda 17 yasina gireceksen zaten istesende bajaj kullanamazsin. Yeni ehliyetlerdeki 125 cc kisitlamasina takilirsin. Mt-125 cok kaliteli bir motor ama bence o para, o motora bugunun sartlarinda fazla.
Sekli semali bosverip cbr 125 falan bak bence.

Salla bajajı bajajlar jant kırıyormuş :D

Şakası bir yana şuan bajaj vs mobilet mi dense millet mobilet der AEA muhabbetinden dolayı.

Abi bir yandan duke 125 istiyorum hoşuma gidiyor iyi bir motor , cbr 125 tercih edilebilir ama o tarz pek ilgimi çekmiyor 2. el bir duke 125 daha mantıklı geliyor sence ne dersin ?

Bu ülkede Bajaj hakkında konuşmak yasak sonra dava açıyorlar.Açın Pulsar başlığını okuyun orada her türlü bilgi mevcut. MT-125 te sanki 125 cc bir motosiklete göre biraz pahalı gibi.

Ona bakılırsa R125 de pahalı, CBR 125 de pahalı. Fiyatlar uçtu artık.

Seçime gelirse MT-125 al demem direk olarak çünkü tarzım değil pek. Ama ikisi arasında seçim yaparsak kesinlikle MT-125.

Honda cg125 al binecegın 125 katogorısnde en uygun ve en saglam motordur. 2 ci eli de alınabılecek bir motordur Titan diye lakabı meshurdur ztn

kardeşim daha tecrübeli abilerimiz daha iyi bilirler ama ilk motoruna bence ikinci el mondial drift al neden diye sorarsan bi kere 125 cc yeterli bi güç senin için kullanımı kolay daha önemlisi parçası çok ucuz düşüp kıracaksın 1 günlük harçlığınla bile yaptırabilirsin.ikinci el olduğu için zarara da girmezsin satarken.temiz az kullanılmış bişey al kullan acemiliğini atmış olursun düşerse için yanmaz.ben aynısını yaptığım için söylüyorum

bkz.bajaj jant kırıyomuş alma bajaj

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------

kardeşim duke 125 çok güzel bi motor ancak düşersen için yanar benden söylemesi karar sana kalmış

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar