Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Valla benim aradığım tüm özellikler var. Kıprıyor biraz. Ama idare edeceğiz artık

wolfle dun ankaradan izmire geldim. tek sorun yetersiz beygir gucuydu. ben de pulsar 200'e inceden yurumeye basladim son gunlerde. :cherry: herseyin hayirlisi diyelim

Aküyü bu gün değiştirdim ama devir saati aynı 2000 i gecmiyor arka fren çok ötüyo çözüm öneriniz varmı

Aküyü bu gün değiştirdim ama devir saati aynı 2000 i gecmiyor arka fren çok ötüyo çözüm öneriniz varmı

arka fren balatana baktin mi? benim devir saati 6-7 bin devir yerine 11 12 bini gosteriyor bazen ama duzeliyor kendi kendine. elektriksel problem olabilir. acip bakmak lazim.

Balata iyi durumda motor 10000de daha iki senedir yatıyodu ben satın aldım aküyü yağı değiştirdim akü bitikken çalışan sinyaller şimdi çalışmıyo sabah jigleyi açıyorum 4 saniye yüksek çalışıp stop ediyo bujiye falan baktırdım bu sabah frendeki ses kesildi

Son düzenleme:
Benim şüphelerim var, saçma egzos ve sökülmüş aynalar bende hiç güzel bi sürücü profili çizmedi

Anladım , ilk motorum olacak fazla anlamıyorum sorun çıkarsın istemem sürekli bu durumda tavsiye etmiyorsunuz değil mi *

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

1300-1400tl ederi var.

tavsiye etmiyorsunuz anladığım kadarıyla

Anladım , ilk motorum olacak fazla anlamıyorum sorun çıkarsın istemem sürekli bu durumda tavsiye etmiyorsunuz değil mi *

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------

tavsiye etmiyorsunuz anladığım kadarıyla

kardeşim km ye göre fiyat çok yüksek. benim salcanoyuda toplayıp satılığa çıkaracağım 1000tl civarı ilanı vereceğim. yüksek km çinli motora 1500tl üstü fiyatlar verilmez. hele ilk motorunsa bulaşma yüksek km motora.

kardeşim km ye göre fiyat çok yüksek. benim salcanoyuda toplayıp satılığa çıkaracağım 1000tl civarı ilanı vereceğim. yüksek km çinli motora 1500tl üstü fiyatlar verilmez. hele ilk motorunsa bulaşma yüksek km motora.

Bu konularda çok acemiyim tavsiyeniz için teşekkür ederim öncelikle . Sizin içn bir mahsuru yoksa whatsapptan size sorularımı ve almayı düşündüğüm ilanları yollayıp fikirlerinizi alabilirmiyim acaba ?

Bu konularda çok acemiyim tavsiyeniz için teşekkür ederim öncelikle . Sizin içn bir mahsuru yoksa whatsapptan size sorularımı ve almayı düşündüğüm ilanları yollayıp fikirlerinizi alabilirmiyim acaba ?

Bende yok o program. Buraya yaz sorularını herkes yardım eder bu sayfada

Herkese merhaba. Mars ile bir sorunum var. aküden kaynaklandıgını düşünüyorum sizin yorumlarınızı bekliyorum. sorunum şu
sabah işe gitcegim zaman sıkıntız bir şekilde el marşı ile çalışan motorum akşam iş çıkışı. Marşa bastıgımda çıt tekrar basıyorum ve tekrar çıt çıt diye ses geliyor sizce neden kaynaklanıyordu ?

Ben mars basma sorunu aküden deilmiş. Marş kablosu kopmuş nasıl olduysa :)

birileri kurcalamamıştır inşallah...

benim motosiklette depoda yatıyor.. hafta sonu aküyü zorlamayayım diye ayak marşı ile bir kaç deneme sonrası çalıştırdım.. ayak marşı büyük bir nimet bence... bi 10 dk ısıtıp kapattım.. yazın gelmesini bekliyorum..

birileri kurcalamamıştır inşallah...

benim motosiklette depoda yatıyor.. hafta sonu aküyü zorlamayayım diye ayak marşı ile bir kaç deneme sonrası çalıştırdım.. ayak marşı büyük bir nimet bence... bi 10 dk ısıtıp kapattım.. yazın gelmesini bekliyorum..

bende mecburiyetten biniyorum. hale bide yagmur yagdımı rezil ediyor beni :) istop edip duruyor yagmurda neden çözemedim hayla.

bende mecburiyetten biniyorum. hale bide yagmur yagdımı rezil ediyor beni :) istop edip duruyor yagmurda neden çözemedim hayla.

Bende motoru ilk aldığımda bu sorunu yaşadım.
Karburatorun yanında bir hortum var. Ordan karburatör hava alıyor. O hortumun ucunu kıvırıp sele altına uzat. Su almasın. Ama hava alsın.
Ondan sonra yarı beline kadar suya gir bişey olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar