Okudum sesli güldüm
Ekrem bey kadar size de teşekkür ederim akşam akşam güldürdünüz bir çoğumuzu
Kawasaki bmw vespa gibi dünya markaları eleştiri kabul edip devam ediyor, kuralkan aba altından sopa gösteriyor. Yersen.
Hele Ekrem beyin açıklama şekli... Daha yaratıcı bir şeyler bekliyordum ama bir arkadaşın yazdığı gibi amatörce kalmış.
Şimdi kuralkan yerine, kawa ihtar çekseydi yorumlar nasıl olurdu bir de bunu yorumlamak lazım ?
Ankette kime oy verdiğimizi BAJAJ yetkilisi görmüyor değil mi?
Banada sarmasınlar))
Aea motosiklet camiasinda otoritedir. Kuralkan ve ekrem ata tarafı bunu israrla kabullenmiyor.
Barkin spor motorsikletler konusunda bilgili biri. Programlarini genel itibariyle basarili buluyor, ve zevkle izliyorum. Ancak genel olarak motorsiklet konusunda otorite olmaktan cok uzak. Sadece Sportster video'sunda bile o kadar cok yanlis bilgi var ki. Bilmedigi seyleri uydurup soylemesi daha da kotu. Mesela yag kapagi kolay yag eklensin diye sele altindaymis falan. Komik.
Sadece bildiklerini soylese guzel, ancak uydurmasi, hatta belirsiz kaynaklardan cikarimlar yapip genellemesi, yanlis yaptigini kabullenmek yerine populeritesine guvenip kaynak diye rastgele iki internet sitesini gostermesi malesef talihsizlik.
Ancak yazilanlari okuyunca da belki biz boyle bir otoriteyi hakkediyoruz diye dusunmeden de edemiyorum.
Pulsar NS 200 iki yıldır Türkiyede. Bu süreçte 200-250 cc sport segmentinde toplamda en çok satan ürün. Binlerce ürün güvenle yollarda kullanılıyor. RS 200 de Eylül-2015 döneminde satışa başladı.
Böyle bir sorun var mı, yok?
100.000 km.lere gelen arkadaşlar var. Forumlarda sayfalarca yorumlar var. Bu şikâyeti gündeme getiren var mı, yok?
Peki mişli, mışlı ifadelerle alım kararını etkileyecek derecede önemli, böylesine kuvvetli bir hüküm verilebilir mi? Böyle bir hüküm etik olabilir mi?
Bu eleştiri, plastik kalitesi kötü, lastikler iyi değil gibi eleştiriler değil. (Bu eleştirilerde de bazı yanlışlıkların olduğunu zaman gösterdi). Yapılan eleştiri jant kırılıyor daha ne olsun, direk kolunuz, bacağınız kırılır, kamyonun altına girersiniz şeklinde olunca yapılan eleştirinin direk bir algı oluşturmaya yönelik olduğu açıktır. Tüketicinin bize gönderdiği mesaj buna en güzel örnektir.
Zira elinizde belge ve veri yok. 13 OCAK 2016 günkü programınızda delil olarak gösterdiğiniz facebook sayfasında 15 TEMMUZ 2015 tarihinde HİNDİSTANda bir kullanıcının paylaştığı bir görsel ve kendi yazdıkları var. Global açıklama da yapılacak. İlk tespitler yüksek bir darbe sonucu gerçekleştiğine dairdir.
motosikletlerin geri çağırılmasını gerektirecek başkaca hiçbir sorunun olmadığı, tüketicilerin motosiklet tercihlerinde gönül rahatlığıyla Bajaj Pulsar 200 NS marka model motosikleti tercih edebileceği kamuoyuna arzolunur
Herkese Merhaba,
2014 Mayıs ayından beri Pulsar 200 NS kullanmaktayım. Türkiyede'ki ilk pulsar kullanıcılarındanım. Ayrıca Facebook "Bajaj Pulsar 200 NS Türkiye" grubu kurucusu ve yöneticisiyim. 25 bin km bitti, 26 bin km içerisindeyim. Motor Türkiye'ye gelmeden önce çok araştırdım. Uygun fiyatı, düşük yakıt tüketimi, çok ucuz yedek parça fiyatları ve kalitesiyle gerçekten kötülenemeyecek bir motor.
vites aralarında boşluklar var demesi (ki yok öyle bir boşluk)
http://www.motoroids.com/news/offic...ses-report-on-broken-rim-of-the-pulsar-rs200/
http://www.motoroids.com/news/bajaj...-collapsed-wheel-during-braking-hospitalized/
Linklerde AEA'ın kaynak gösterdiği haberin asıl yüzüne ulaşabilirsiniz. Olay kaza nedeniyle olmuştur ki kaza sonucu jant kırılabilmesi normal bir durumdur.
Kuralkan'ın kendisine yapılan bu karalama kampanyasına ve yanlışa karşı duruşu, hakkını araması karşısında tavır alan arkadaşların konuya çok yönlü bakmadan ve derinlemesine araştırmadan bu tutum içerisine girmelerini üzüntü verici buluyorum
Şahri fikrim ve tavsiyem internet ve sosyal ortamda yalan, yanlış ve kötü niyetli haberlerin çok hızlı ve kolay yayıldığı günümüz ortamında herşeye hemen inanmadan önce iyice araştırın ve bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
https://www.youtube.com/watch?v=cBVjXQzZjv0#t=2m28s doğrusu nedir anlatırmısınız lütfen bilgilenelim