Yamaha MT-25'in Türkiye Lansmanı Yapıldı

Merakla beklenen MT-25, sıra dışı bir tanıtımla görücüye çıktı! Japonya'nın arka sokaklarındaki yaşamdan etkilenerek tasarlanan MT-25'in Beykoz Kundura Fabrikası'nda gerçekleşen organizasyonunda Hayko Cepkin sahne alırken, dünyaca ünlü motosiklet akrobatı Stunter13 ise nefes kesen bir şova imza attı.

68IBRv.jpg

jsy0Qp.jpg

yWSeVS.jpg

GAtObZ.jpg

aCArVB.jpg

m62lG0.jpg

u9TPn1.jpg

tAitrA.jpg

U16Wv6.jpg

Ekli dosyalar

• yamaha-mt25-250cc-naked.jpg
    yamaha-mt25-250cc-naked.jpg
    71.8 KB · Görüntüleme: 26,001
Moderatör
Hayko tamam da, artık ablasız, mankensiz tanıtın şu meretleri.

Güzel bir tanıtım olmuş.Mekanın ışıklandırılması vs çok da abartmadan istenileni sunmuş YAMAHA bizlere.

8-10 kişi toplanmış bu ne böyle ?
Kime neyi tanıtıyorsun sen ?
Underground diskoda duman altı ortamda algı operasyonu mücadalesi, neyin sinyallerini kimlerin beynine kazımaya çalışıyorsun ?
Tiplere bakar mısın..
O tanıtım yaptığın kitleden 1 kişi alıp binermi acaba bu motoru..
Amaçlar farklı..
Adı : tanıtım lansman sunum her neyse işte..
Soyadı : Soytarılık

MT-07 nin tanıtımı nasıldı acaba merak ettim şimdi.

üzerinde ki lastik ne marka desenden anlayabilen var mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

sanki önde irc arkada pilot street takili gibi geldi bana ilk resimdeki siyah modelde :)

16.000₺ ye 250cc (muadillerine göre torksuz) bir nakedı koyun sürüsünden başka kimse almaz.

Son düzenleme:
Bu fiyatlara zorunlu sigorta ve ruhsat ücretleri dahil değil,millet kandırılmasın.14.750 tl ise zaten şimdiden 16.000tl "anahtar teslim" fiyat..

250 cc için bu fiyatlar kisme kusura bakmasın "kazık"tır...

Sigorta + ruhsat dahil, anahtar teslim fiyatlandırılan motorlar var mı?

MT-25 irc lastikler ile geliyor. Gösteride kullanilan motosikletinse ön lastigi Michelin pilot street, arka lastigi orjinal irc idi.

Abs'siz benim için çöp.

Yani özellikle siyahına yandan bakınca motor kendini belli etmiyor.MT-125 öylemi ya.Hem farı hem tasarımıyla baktırıyor kendine.Bu MT25'in farlar ybr'ye benziyor.

(Abs'siz motor getirirsiniz öyle mi? !!! )

DKN

lastiğin duman olduğu kare de tam karşıya bakın :cherry: vurur yüze ifadesi gerisini salla bitanesi

irc lastik ABS yok Fiyat 14750. Teşekkürler Yamaha beni kararsızlıktan kurtardın. Canını seven kaçsın ben KTM'ye koşuyorum :)

Sigorta + ruhsat dahil, anahtar teslim fiyatlandırılan motorlar var mı?

Hiçbir mağaza o şekil fiyat vermiyor.Çinliside japonuda böyle.Ruhsat ve sigorta işleri ayrı ücretlendiriliyor.Sıfır alınca böyle maalesef.O yüzden bu motor anahtar teslim asgari 16bine denk gelir,azı yok fazlası var..

üzerinde ki lastik ne marka desenden anlayabilen var mı ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

sanki önde irc arkada pilot street takili gibi geldi bana ilk resimdeki siyah modelde :)

Lastikler irc tabiki,standart..birde lastik maliyetini üzerine koyun nerden baksanız pirelli filan 1000 tl tutar,oldumu sana 17binlik motor?

Akıl karı değil bu rakamlar ama ne kadar serzeniş edilsede geçen yıl R25 de olduğu gibi bu motoruda satarlar,işin realitesine gelince işler değişiyor,burda ne yazssak boş aslında,kazanan yine markalar oluyor her türlü..

Motor tutmazsa aea nin olasi muhtemel bölümleri mt25 ile karadeniz, Barkın abinizden mt25 ile kamp teknikleri, 250ss naked kiyaslamasi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar