Hyosung S&T Kanuni Hyosung Karion (RT125) bigfoot {resimli}

Başka bir motorda arkadaşım kullanmıştı onu tavsiye edeyim sana.

Önce 5 10dk turlayıp egsozu ısıttıktan sonra 800 derece soba içi boyası kullan. İnanılmaz sağlam tutuyor. Kromajlı egsozdan bile 1 senede atmadı.
Hem mat siyah oluyor orjinal gibi durur.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Arkadaşınızın kullandığı boyanın markasını öğrenebilir miyim acaba ? birde o boya sprey mi oluyor yoksa fırça ile mi uygulama yapmam gerekiyor ?

Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Arkadaşınızın kullandığı boyanın markasını öğrenebilir miyim acaba ? birde o boya sprey mi oluyor yoksa fırça ile mi uygulama yapmam gerekiyor ?

Arkadaş diye bahsedilen kişi benim. Boyanın markasını hatırlamıyorum açıkcası teknenden almıştım. Alırkende özellikle 800 derece dayanıklılığını sorgulayıp almıştım. Boya sprey bu yüzden kullanırken bulaşmasını ıstemedıgın yerleri gazete ile kapla sonra benim gibi ayaklıları boyama.

Çekmezsin. Herşey var artık. Dünya kocaman bir köy. Burada pahalı ise koreden satın alıyorum.

250 lik modelini hindistan dışında hiç bir ülkede satışa sunmadıkları için olabilirmi? rt250d gelecek olsa zaten ilk undocab alır

Dostlar bu motoru modifiye etmiş olan var mı? Hani cg leri 200 lük filan yapıyorlar...

Sağlıklı bir işlem olur mu sizce?

Modifiyeden kastın şu ise yakında burdada birtane görecegiz planlamalarını yapıyordu undocab(öncelikle 650 ayaga kaldırması lazım ama)

IMG_0421vig.jpg

6c22910091fcd4825c557eb5b194dbdd.jpg

dedimya undocab yakında askeri kamoflaja sokacak motoru planlıyordu. bu ara işlerinin yogunlugundan pek fazla bişey yapamadı diye biliyorum.

Selam arkadaşlar yaklaşık bir ay önce ilk motorum olarak rt125d alarak aranıza katıldım ve bugün soğuklar yüzünden sanırım çalıştırdım ve gaz yemeyip stop etti bidaha marş basmadı ve bayır aşşağı vurdurup çalıştırdım ama artık farım yanmıyor selektör tuşuna basınca yanıyor ama başka hiçbirşekilde yanmıyor sebebi nedir bi fikriniz varmı vurdurmayla röle yanmış olabilirmi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

hepimiz aynı düşünce içindeyiz bitirsin artık şu 650 yi diyoruz ama yok adam agır kanlı

@Aykt2412

Konjektör veya statör üne baktır. Sorun statörde ise sarım işlemi yaptırırsın,konjektör de ise 50-60 tl gibi bi masrafın var.Ayak marşı ile her türlü çalışır bu arada.Aynı sorunu yaşamıştım.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar