Sahibindendeki komik motoru yatırma açıklamaları ben güldüm sizde gülün

süphesizki sahibindende açıklamalara motoru şu yüzden yatırdım yok bu olduda yattı diye cok komik bahaneler vardır. kimisi doğru kimisi yanlış. farketmez benim çok komiğime gidiyor onlardan birkaçları r25ler için olanları :D yazıyorum

motorun sag granajinda cizik sag tarafta cok kucuk bi cizik var oda yola cikan cocuga çarpmamak icin yan yatirdim onun dişinda hiç bi sikintisi yok

Yasli bir teyzemiz duran motora tutunmaya calisirken sağa dustu oldugu yerde.ufak kilcal cizikler var belli belirsiz oda.Tek kusuru o..

sizinde komiğinize giden açıklamalar varsa bu başlık altında yazalım arkadaşlar belinize kuvvet :D

Motor düşünce nereleri yere değer diye bakmak için yere yatırdım o sırada çizildi.

DKN

araba geri gelirken dokundu. kız arkadaşım boyu yetmeyince düşürdü. arkadaşım fotoğraf çekinirken yaslandı... uykusu gelmişti yatırdım diyen yok

benzin alırken kart çektirmek için içeri girdim pompacı üstüne binmiş dengede tutamayınca düşürmüş..

lastiğe hava basacaktım. ayaklığı açmayı unutup motordan indim. sola yattı.
şimdi senin başlığın yüzünden kimse inanmayacak buna.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Odaya girdiğimde gidonunu sıvazlıyordu, yatırıp oracıkta.....

Bakire takıntısı olan aramasın.

lastiğe hava basacaktım. ayaklığı açmayı unutup motordan indim. sola yattı.
şimdi senin başlığın yüzünden kimse inanmayacak buna.

Yemin ederim cbr 250 mi o şekilde yatırdım. Ve ilanada yazmıştım. Siz dalga geçtiğinize göre herhalde yalan sanmışlardır ama hakikaten doğru bizzat başıma geldi .:queen:

Lodos vardı mecbur kenara çekip sağa yatırdım. Bu yüzden sol tarafı çiziksiz

Garajdan çıkarken garaj kapısına takılmaktan dolayı sağ sinyal kırıldı, egzoz boydan boya çizildi, depo ezildi, çamurluk kırıldı, gidon yamuldu, fren pedalı ezildi, sağ ayak pegi ezildi, sağ krank kapağı çizildi, fren maneti ezildi.

Ama kaza olmadı yani dediğim gibi kesinlikle garaj kapısına takıldım.

Son düzenleme:
Meshur garaj kapısı yalani vardır ama benim basıma geliyor.
Yeni aldigim motosiklet yan cantalariyla ve gidonuyla biraz geniş ve garaj kapısıda dar olunca alisma surecinde cantalar veya manetler kapiya degiyor. Satarken ilanda yazarım ama okuyan büyük çoğunluk hass...tir diyecektir

bu ilanlarının hiçbirinin kazası olmaz
zaten. hepsi "durduğu" yerde düşmüştür. :cherry:
bu arada benim de garip bir düşürme hikayem var. motoru yan ayaklığa alıp parkettim. daha sonra yan kapağı(akünün olduğu taraf) kapatmak için biraz sert bastırınca yolun da eğimiyle diğer tarafa devrildi. yan kapağı kapatırken devrildi desen kimse inanmaz şimdi :p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar