- Motosikleti
- NC 750 xdct Norden 901
- Konu Yazar
2016 temmuz yada ağustos aylarında istanbul>>karadeniz gezisi yapmayı düşünüyorum(nasipse).kamp usulu gezeceğim.hesapsız kitapsız nerde akşam orda sabah olacak izmit karasudan başlayıp hopa (belki batum)sonrası keyfe keder.Adıyaman urfa olabilir.tek olursam mutlaka Sivas olacaktır
içkiyi sevmeyen içkili mekanlarda uzak durabilecek yemek yapmayı(tabii yemeyide)seven arkadaşlarla program yapabilirim.Sadece haydi şurda duralım bu gece yada şurada biraz vakit geçirelim isteği olunca(herhangi birimiz)uyulması gerekir.onun dışında ben
1-kalabalık yerleri çok sevmem.
2-kendim yemek yapmayı özellikle çay içmeyi severim
3-doğayla iç içe olmayı dağı bayırı otu çöpü severim
ZAMAN ÇOK VAR DAHA DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİ,ŞUNU YAPMAYI SEVERİM YADA ŞUNU SEVMEM AMA ŞUNA KATLANABİLİRİM ŞEKLİNDE KATKIDA BULUNURLARSA SEVİNİRİM
içkiyi sevmeyen içkili mekanlarda uzak durabilecek yemek yapmayı(tabii yemeyide)seven arkadaşlarla program yapabilirim.Sadece haydi şurda duralım bu gece yada şurada biraz vakit geçirelim isteği olunca(herhangi birimiz)uyulması gerekir.onun dışında ben
1-kalabalık yerleri çok sevmem.
2-kendim yemek yapmayı özellikle çay içmeyi severim
3-doğayla iç içe olmayı dağı bayırı otu çöpü severim
ZAMAN ÇOK VAR DAHA DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR FİKİRLERİNİ,ŞUNU YAPMAYI SEVERİM YADA ŞUNU SEVMEM AMA ŞUNA KATLANABİLİRİM ŞEKLİNDE KATKIDA BULUNURLARSA SEVİNİRİM