Çicek vektör kask süsleme

Arkadaşlar hanımın kaskina çiçek desenleri yapıştırmak istiyorum bulunduğum şehirde reklamciya internetten indirdiğim bir kaç çiçek resmi goturdum ama bunlar olmaz bunları programda tek tek çizim yapmamız lazım yada internetten vektör olarak hazır indirmen lazım dedi vakti olmadığı için yada ufak iş olduğu için kendi uğraşmak istemedi sanırım sen bul gel ben hazirlarim dedi sizden ricam bu işten anlayan arkadaşlar vektör olarak hazır nerden indirebilirim yada benim beğendim resmi vektör haline getirebilirmiyiz örnek olarak bir kaç resim yüklüyorum şimdiden teşekkürler

Super Moderator
Vektörel olarak çizime gerek yok, çözünürlüğü yüksek, png formatında olsa kafi.. En kötü ihtimalle istediğiniz fotoğrafları photoshop ile decupe ettirerek iş çözülür.

Vektörel olarak çizime gerek yok, çözünürlüğü yüksek, png formatında olsa kafi.. En kötü ihtimalle istediğiniz fotoğrafları photoshop ile decupe ettirerek iş çözülür.

İşte bu işlerden ben hiç anlamam vektörel çizim olmazsa kaplama şeklinde olur kendin baskıyı yaptıktan sonra ince ince kesmek zorunda kalırsın dedi ustamiz makineden hazır kesilmiş şekilde çıkmasını istersen vektörel çizim şart dedi

Moderatör

Resim olarak basmayacak, vektörel çizilip, Plotter midir nedir onunla kesilip kaska yapıştırılacak anladigim kadarıyla.
O kadar detaylı şeyleri reklamcılar çizmez genelde.

Büyük ihtimalle bu tabela kart basım yerlerinde bu tarz program kullananlar olabilir, sormanızda fayda var...

Super Moderator
Resim olarak basmayacak, vektörel çizilip, Plotter midir nedir onunla kesilip kaska yapıştırılacak anladigim kadarıyla.
O kadar detaylı şeyleri reklamcılar çizmez genelde.

Dogru soyluyorsun ben dijitalde basar siye dusundum ama bu sefer desenleri makaslamak gerekir

Vektörel istemesinin nedeni yalnızca desen bölümlerini basacak ve tersten yapıştıracak ki aralarda zemin kalmasın. Duvarlara ya da camlara yapıştırılan çıkartmalar gibi.

gettyimage.com ya da i-stock.com
"flowers" yazıp seçeneklerden vector işarerlerseniz bolca bulursunuz. Ancak üye olup para ödenmesi gerekir. Ya da beğendiğiniz bir deseni grafiker bulursanız photoshop programı ile vektörel yaptırabikirsiniz, bir çok grafiker bunu "alfalı" diye bilir...

Google'a "png to svg online" yazıp çıkan sonuçlardaki sitelerde elinizdeki desenleri PNG'den SVG'ye çevirmeyi deneyebilirsiniz.

Mersin İl Temsilcisi
Hoby malzemesi satan yerlerde veya kirtasiyelerde bunlardan rahatlıkla bulabilirsiniz. Sticker olarak yapıştırıp üstüne tek kat vernik yeterli olabilir

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:05 ----------

https://www.google.com.tr/search?q=...AUIBygB#tbm=isch&q=cicek+desen+defter+sticker

Çiçek desen defter sticker yazdım google a ve serit bant olarak dahil yüzlerce farklı alternatif sundu ;)
Gerisi yaratıcılığınıza
kalmis

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar