xmax 250 abs yerine

Yeniden merhaba arkadaşlar. Daha önceden de konu açmıştım (http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/158009-hangi-motoru-almaliyim.html)

Bunun üzerine biraz daha araştırma yaptım biraz daha motorlar hakkında bilgi sahibi oldum.

Aradığım motordan beklentilerim pek değişmedi esasında yine güvenlik en üst sırada alacağım ilk motor olacağı için yine 2 kişi için konforlu şık ve uygun olmasını istiyorum.

İşin özü aslında xmax 250 abs şahane bir scooter aradığım bütün özelliklere sahip çok beğendim fakat fiyatı benim için biraz yüksek. Bu nedenle 2 sorum olacak 1 tanesi 10bin km civarı olanları 10-11 bin tl arasında. Bunlara yönelmemi önerir misiniz. 2. el olması sıkıntı yaratır mı?

Diğer sorum ise yine aynı ayarda daha uygun fiyatlı alabileceğim bir motosiklet var mıdır? Bana araştırma yapmam için birkaç örnek daha verirseniz çok memnun olurum.

Hocam 2 kişi konfor artı güvenlik yani abs diyorsanız tek seçenek malesef xmax

F54

Sym de o paraya güzel motorlar var
Joymax veya gts konfor olarak bence x Max tan daha Güzeldir

Abs den vazgeçilirse tabiki sym gts 250i evo dur daha rahatı üretilmedi

hocam daha uygunu yok mudur diyorsun? Bir de 2. el hakkında ne düşünüyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Sym de o paraya güzel motorlar var
Joymax veya gts konfor olarak bence x Max tan daha Güzeldir

hocam daha uygunu yok mudur diyorsun? Bir de 2. el hakkında ne düşünüyorsun?

Suzuki burgman 200 abs ye bak, fiyatları uymazsa abs siz x-max 250lere bak. Ama x-max 250 nin eski kasasını alma.

Hocam daha uygunu elbetteki var. Sym nin xmax ın piyasası bellidir. Uygunları ağır kazalıdır.

Çok kullanılmamış hırpalanmamışlarsa iki motosiklette kendini kanıtlamıs motosikletler.

Yok ama daha uygun diyorsanız konfordanda vazgçeceksiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

Bütçe nedir acaba

F54

2 el den neden bu kadar tırsıyor insanlar anlamıyorum
Ya kardeşim sen şimdi Sıfır motor aldım 2 yıl sonra satacaksın fakat millet almıyor neden kullanılmış diye korkuyor halbuki sen cc değiştirmek için Satıyorsun
Yani servis bakımlı motosiklet alınır 2 yılda mekanik olarak hiçbir motora birşey olmaz kaç km yaparsa yapsın yeterki bakımı yapılmış olsun yani 100000 km yol yapmış motora birşey olmaz çok gezen adam motoruna iyi bakar her değişmesi gereken zamanında değişir
Yeter ki büyük kaza sı olmasın büyük derken şase de işlem olmasın şakilü kaymasın yani
Yoksa her yeri plastik kırılsa çatlasa değişse ne olur

Suzuki burgman 200 abs ye bak, fiyatları uymazsa abs siz x-max 250lere bak. Ama x-max 250 nin eski kasasını alma.

eski kasasındaki problem nedir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

Hocam daha uygunu elbetteki var. Sym nin xmax ın piyasası bellidir. Uygunları ağır kazalıdır.

Çok kullanılmamış hırpalanmamışlarsa iki motosiklette kendini kanıtlamıs motosikletler.

Yok ama daha uygun diyorsanız konfordanda vazgçeceksiniz

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:52 ----------

Bütçe nedir acaba

7-8 bin lira civarı olsa tadından yenmez aslında

eski kasasındaki problem nedir?

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

7-8 bin lira civarı olsa tadından yenmez aslında

Problem değil aslında, tasarım olarak baya fark var . Sattığınız zaman yenisini satmanız her zaman için daha kolay olur.

Ya kardeşim sen şimdi Sıfır motor aldım 2 yıl sonra satacaksın fakat millet almıyor neden kullanılmış diye korkuyor halbuki sen cc değiştirmek için Satıyorsun
Yani servis bakımlı motosiklet alınır 2 yılda mekanik olarak hiçbir motora birşey olmaz kaç km yaparsa yapsın yeterki bakımı yapılmış olsun yani 100000 km yol yapmış motora birşey olmaz çok gezen adam motoruna iyi bakar her değişmesi gereken zamanında değişir
Yeter ki büyük kaza sı olmasın büyük derken şase de işlem olmasın şakilü kaymasın yani

Ben biraz acemiyim, motor dünyasında çok yeniyim o yüzden soruyorum mazur görün. Teşekkürler

F54

Bu işin acmilikle alakası yoktur
Adam servis bakımlı diyorsa faturalarını sorarsın sonra motoru servise götürür baktır
Adam da da at Hırsızı tipi yoksa yani hal hareketlerin de bi anormallik yoksa alınır
Yani 10000 20000 gezmiş motora birşey olmaz BÜTÇE ne uyuyorsa al

Cok dogru soylemissiniz kendimden biliyorum

2015 nisan cikisli xmax im 16.000 e dayandi kendimden daha iyi bakiyorum motoruma.

Bu işin acmilikle alakası yoktur
Adam servis bakımlı diyorsa faturalarını sorarsın sonra motoru servise götürür baktır
Adam da da at Hırsızı tipi yoksa yani hal hareketlerin de bi anormallik yoksa alınır
Yani 10000 20000 gezmiş motora birşey olmaz BÜTÇE ne uyuyorsa al
Hiç at hırsızı tipim yok ama salağa yatarak çok güzel kandırabiliyorum insanları. O işler tiple olmuyo yani :cherry: Çok mecbur kalmadıkça dürüstlükten taviz vermem ama :)

SYM'nin parça fiyatları yüksek. Buna dikkat edin.

Sym gts 250i nin ikinci ellerine bakıyorum da şu an. çıkış yılı için bi kısıtlama yapmalı mıyım sizce. İlla 2015 çıkışlı mı olmalı yani. Ben sık sık motor değiştirmeyi planlamıyorum bu arada onu da söyleyeyim zaten çok fazla km yapabileceğimi de düşünmüyorum taş çatlasın senede 4-5bin km yaparım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar